llindhlm fashion my way.

TOPP 6 PÅ ELLE GALAN

Kategori: Fashion and style

Här kommer mina sex favoritoutfits med några kommentarer från årets ELLE gala!


1. Älskar rutmönstret och nitclutchen ska vi inte ens tala om. En riktigt snygg outfit som känns så rätt på galan trots att den är såå vardaglig! 2. En outfit som bevisar att helsvart visst fungerar, även fast jag kan känna mig lite less på spets så fungerar det superbra. Fjäderväskan är läcker!


3. Emma Elwin är så snygg! Klänningen klär henne perfekt, den är härligt somrig men passar perfekt på gala! Håret är också riktigt snyggt stylad. Fullträff. 4. Agnes Carlsson, snacka om att hon har skaffat sig stjärnglans.


5. Andreas Wilson såg riktigt välklädd ut, Nicole Janota var riktigt tufft klädd tycker jag. Checka in hennes klackar! Tyllkjolen är så söt. 6. Hulda Andersson, vad ska jag säga. Så jäkla söt outfit med alla lila nyanser och brillorna är pricken över i:et.

Dessa sex röda (vita) mattan bilder imponerar mig mest av de jag sett från årets elle gala än så länge. De som jag gillar allra mest är Emma Elwin med hennes underbara långklänning från Gestuz och moderedaktören Hulda Andersson med hennes lila outfit. Agnes Carlsson var också ruggigt snygg och var klädd som en riktig hollywoodstjärna!

EVERYBODY HAS A DREAM

Kategori: Fashion and style




Everybody has a dream, these six gorgeous babies are mine. ♥

prada - hermes - louis vuitton - mulberry - chanel - mulberry

SO MUCH TO DO

Kategori: Everyday chat

Det är mycket nu, hujeda mig.
Massvis med saker att gå igenom på jobbet, massor med snö utanför vilket bara för mig att vilja gräva ner mig.
Dessutom gör dom om här på blogg.se så det är sig inte alls likt. Som grädde på moset har jag inte ens någon lunch med mig så måste iväg och köpa något snart. Tänk om jag kunde vara duktig och laga mat varenda kväll, då skulle jag spara hundratalskronor varje vecka! Det är så stört.

Idag har jag på mig min nya collageklänning med nitar på axlarna från Lindex, bilder kommer. På återseende. Har hört att det inte går att kommentera pga en driftstörning, hoppas det är åtgärdat snart. Kram!

AWESOMENESS

Kategori: Fashion and style



Den här bilden är underbar. Inspiration till tusen, de svarta naglarna, armbanden, nättunikan och så Chanel väskan på det. Snyggt!
Bild: Stockholmstreetstyle såklart!

NEW NECKLACE

Kategori: Shopping



Här är en bättre bild på mitt nya halsband som kommer från Nelly och kostade 39 kr.
Jag fullkomligt älskar det. Det är ett halsband som verkligen andas min stil och ja, billigt som tusan! Tummen upp!

SAILOR

Kategori: Outfits

I'M IN LOVE WITH YOU WILMA.

Kategori: Shopping



This amazing lady is heading my way.
I can't believe it but suddenly I feel all warm and dizzy.
This amazing lady is heading my way, And I'm in love!


Den kostade 950 hos Bellme idag, riktigt jäkla bra pris!

LILA CONVERSE

Kategori: Everyday chat




Jag igår. Det är så kallt och tråkigt, man överlever inte utan halsduk o mössa!
Jag har iallfall fått hem 2 H&M paket och ett från Nelly de två senaste dagarna,
jag är så lycklig. Shopping är det bästa jag vet! Dessutom har jag precis beställt
ett par lila converse från junkyard. Räknar ner tills de kommer. Aaaah.
Min lilla converse-samling byggs ut. De röda, vita och svarta får alltså snart
sällskap av ett par liiilaaaa. Godnatt!

H&M ACCESSORIES

Kategori: Fashion and style



Halsband 99 kr ◊ Armband 69.50 kr
5-pack armband 69.50 kr ◊ Halsband 99kr
 

LÖRDAG

Kategori: Everyday chat

Godmorgon, jag är redan vaken och klockan är bara 09.42! Amazing eller hur.
Jag sitter och lyssnar på Mando Diao och The Killers (som vanligt) men idag känner jag mig väldigt sentimental så jag känner typ hultsfredspulsen i ryggraden och hur jag nästan får kämpa med tårarna eller att inte spricka ut i asgarv.
Att se någon/några man tycker är äckligt bra är nog det mest effektfulla man kan göra, iallafall för mig. Livemusik är nyckeln till mitt hjärta! Jag saknar hultan som tusan, även fast jag ibland längtade hem till min dusch och garderob när jag väl var där. Åååh. Måste nästan titta på lite Hultsfredskort nu. Åååh så himla härligt.

Ne, nu ska jag skynda mig att klä på mig. Tindra kommer snart, min lilla babe och då ska vi gå över till Emma där hon har lilla Gösta på besök o så blir det lekdejt!

FRIDAY

Kategori: Everyday chat

Godmorgon på er.
Idag är det fredag, äntligen! Ikväll vet jag inte alls vad som händer, blir nog bara att ta det lugnt med Emma.
Kanske lite film o så. Egentligen skulle jag behöva städa, haha är man smidig eller? Igår kväll efter att vi hade fikat med muffins, rostade mackor och hallonkräm hemma hos Emma så hade jag ingenting att göra. skulle jag ha städat. Men istället så började jag flytta runt allt i mina köksskåp. Allting böt plats och skåp. Efter det började jag koppla in datorn i min tv istället och flyttade högtalare o allting dit. Sen bar jag ut skrivbordet i hallen och ja.. Gjorde allting förutom att städa. Haha.

Idag ska vi beställa hit lunch och det är alltid extra trevligt att sitta allesammans o äta. Nu måste jag jobba! Tjing.

INSPIRATION

Kategori: Fashion and style




Har hamnat i en riktig jeans-period igen. Det är så snyggt! Jeggings är också så himla rätt just nu. Ta med strukturen från jeans och den sköna passformen från leggings, perfekt ju!Dessa sex outfits från H&M inspirerar mig till tusen. Några utav plaggen är redan på väg hem till mig och den svartvita cardin längst ner i mitten hänger redan i min garderob. Puss!

SONIA RYKIEL

Kategori: Shopping



Tre h&m beställningar senare känner jag en läskigt rofylld känsla fylla kroppen.
Jag älskar att shoppa. Det är det absolut bästa jag vet. Förutom de fyra förra plaggen
jag visade nyss så fick dessa underkläder från Sonia Rykiel pour H&M följa med samt en cardi och supersöt puderrosa topp (ej med på bild dock). Längtar som tusan tills paketen kommer!

Linnet i inlägget nedanför kommer jag inte bära med något annat linne under utan med en tuff bustier, tex någon utav de nybeställda här ovan. Kommer bli så coolt! Kan verkligen tänka mig linnet till dressade byxor och kanske till och med kavaj! Super.

H&M BESTÄLLNING

Kategori: Shopping



La en liten beställning hos H&M så här på morgonkvisten.
Jag fullkomligt älskar linnet! Det är Sonia Rykiel och kostade bara 129 kr!
Nu vill jag ha vår så jag får använda det här till mina underbara vårjackor.

SWEET DREAMS

Kategori: Everyday chat

Jag är kär i min blogg tror jag! Blev den inte ruggigt snygg så säg.
Har fått frågan om vem tjejen i min header är och det är en H&M modell och bilden är utav mina favoritbilder ur en Divided-session. Är inte tjejen snygg? Är inte outfiten outstanding? Joooo!

Har varit i stallet nu på kvällskvisten, tog in hästarna idag. Efter det pysslade jag med Alegra i gången.
Hon är så söt, hon stod o halvsov och njöt av varenda sekund. Har avgudat den hästen sen jag typ var 12. Hon är så himla fin!

Nu har jag lagat mat (köttfärssås o spaghetti) och pysslat med bloggen. Har tex. lagt upp två mini-me's i menyn och lagt till en liten profiltext. Är det något som inte funkar eller buggar så säg snälla till!

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för sängen, var en himla smart grej att gå o lägga sig tidigt. Dessutom kom nya VeckoRevyn på posten idag så har lite att läsa. Imorgon kväll är det hjärt&lungräddning med FS som gäller. Även fast man gjort det ganska många gånger så blir man lite nervös, det är nog dockorna som får pulsen att stiga. Tänk om de skulle börja leva liksom. Fy för dockor. Haha. Sweet dreams!

ONSDAG

Kategori: Outfits



Vet att jag lovade att det inte skulle bli fler spegelbilder men min däckhög som var precis i rätt höjd har försvunnit så nu är jag tillbaka på ruta 1! Den snygga kavajen kommer iallafall från Primark och är i sådär härligt collage-material. Nitarna på axlarna är också helt perfekta. Ett superbra köp.

BYGGER OM

Kategori: Creative stuff

Håller på att göra om min bloggdesign och htills är jag supernöjd!
Mina favorit Vogue-covers och min nya favoritbild från H&M Divided.
Plus nya fonten -ÄLSKAR DET.


STRIPES

Kategori: Fashion and style



Liten outfit som jag snickrat ihop. Underbar tycker jag.
Skulle kanske slå till på ett par skinnbrallor?

ONSDAG

Kategori: Everyday chat



 Jag just nu på mitt kontor. Våffelfrillan håller i sig.
Jag gick o la mig så jag somnade innan 22.30 igår vilket resulterade i att jag kunde gå upp lite tidigare idag utan att känna mig som ett lik. Hann dessutom äta en macka till frukost vilket är klara framsteg! haha.
Dock har jag ingen lunch idag så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll ska jag iallafall till stallet och ha insläpp! Vi hörs senare.

CORE

Kategori: Everyday chat


Hej, nu är jag nyligen hemkommen från coren. Har druckit lite vatten och ska snart hoppa in i duschen, har (som ni ser på bilden) haft flätvågat hår idag. Så skönt när man inte hinner fixa frillan på morgonen, bara släppa ut håret och dra. Jag var duktig och diskade igår och idag skulle jag behöva röjja undan kläder och ren tvätt, men undrar om det kommer bli av. Vaknade jäkligt sent imorse och har varit halvtdöd hela dagen så det bästa vore att duscha i 180 nu sen kasta sig ner i sängen och se till att somna senast 22. Då skulle jag nog känna mig som en nötkärna imorgon.

Förresten, min lilla mini-HP som jag köpte i höstas har jag fått ordentlig ordning på nu och jag använder den nästan varje kväll. Har börjat uppskatta att det är så lätt att fixa bilder till bloggen med webcamen och det är så skönt att kunna gå från köksbordet till soffan utan att behöva krångla. Absolut ett toppen köp! :D




Haha. Såg nu att man såg jääävligt röd ut i fejjan. Har sett att man gör det på alla mina webcam bilder. Måste väl kolla inställningarna kanske :P



Efter duschen väntar en inte allt för snygg lägenhet... När ska man finna ork att städa?

TISDAG

Kategori: Everyday chat

Hej. Trött som tusan idag. Känner mig nästan helt död.
Jag har iallafall varit duktig nu i några dagar och inte köpt eller beställt en enda sak.
Har tillochmed annullerat en order på h&m som legat ett tag. Känner mig stolt fast lite rädd.
Har tappat suget. Har suttit och glott på asos och forever21 hela förmiddagen och tänkt "linda, du får beställa. Tullen blir ganska billig och asos har jättebillig frakt. Du får unna dig något" men icke. Har inte kännt för att beställa ett enda skit. Det känns konstigt. Inspirerad som tusan blir jag iallafall av de båda webbshopparna.




Superhärliga outfits från Forever21, perfekt matchat fast endå så missmatchat. I love it.

QIGONG

Kategori: Everyday chat


Jag just nu..

Nu har jag varit på Qigong (och hunnit diska) sedan jag slutade.
Det var väldigt spännande på Qigongen, kände saker i kroppen som jag aldrig någonsin känt och det bara efter första gången. Tror verkligen att det skulle vara något att satsa på, men tyvärr krockade kursen med mitt jobb och core-passen... Så antingen blir det privatlektioner eller så får jag vänta tills nästa termin. hihi.

Imorgon är det som sagt Core, älskar det. Hela passet är också en riktig aha-upplevelse. Man hittar muskler man inte visste att man hade och får världens träningsvärk fast man knappt känt att man rört sig. Magi. haha.

Nee, nu borde jag väl kasta mig in i duschen och sen raka vägen ner i säng. Jag återkommer imorgon mina vänner.

(förresten, den jäveln som kan fixa hit våren skulle jag avguda i resten av mitt liv.. Sakna solen!)

Give me spring

Kategori: Fashion and style



Jag tycker att Lindex bara blir bättre för varje säsong. Förut var det verkligen en butik som inte föll mig i smaken men nu hittar jag allt fler plagg som jag tycker om både i färg, modell och i detaljer. Dessa outfits är smakprov ur Lindex vårkollektion. Jag älskar det. Kolla jeggingsen, snygga! Den stickade multifärgade tröjan är också riktigt häftig!

pics: lindex.se collage: me

Fyrtal

Kategori: Everyday chat




Jag. har. tråkigt!


Jobb, jobb, jobb. Det händer ingenting. Sitter mest av tiden nu känns det som.
Inga leveranser, inga inkommande bilar. Ingenting. Suck.
Kvällarna denna vecka är iallafall fulla, såhär ser planeringen ut:

måndag: Qigong 19-20
tisdag: core 18.45-20.30
onsdag: insläpp, stallet
torsdag: Hjärt&lungräddning 18-21.15

MONDAY

Kategori: Outfits

Träningskläder

Kategori: Shopping



Dagens köp, träningsbraxor och illrosa träningstischa.
Fina grejer, nu blir det kanske lite roligare att träna igen.

Byxa 299 kr. T-shirt 199 kr. Från Åhléns.

Frifrifriday!

Kategori: Everyday chat

Tjenixen,
Hoppas allt är bra med er.
Med mig är det finemang, det börjar bli lite varmare ute vilket glädjer mig. Helst av allt skulle jag ju vilja ha 30 grader varmt och springa runt i min nya bikini, men man kan ju inte få allt här i världen så..

Idag på lunchen var jag iväg snabbt och kollade på träningskläder, var egentligen ute efter ett par löpartights för de ser så sköna ut, men hittade inga bra. Istället fick det bli ett par vanliga svarta byxor och en illrosa t-shirt. Det hittade jag på Åhléns. Ni ska få se kort snart för jag har faktiskt hunnit fota. haha.

Ikväll ska jag och Jasmine träna medel/bas. Vet inte riktigt vad det är för pass men det blir nog roligt.
Efter det vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Jasmine börjar jobba kl 06.00 imorgonbitti så något lugnt blir det iallafall.

Imorgon däremot blir det antagligen utgång och innan det middag hemma hos vår moster. Det känns som om det var jättelänge sedan man var ut fast det faktiskt var i lördags. Haha.

Kortet här intill är tagit alldeles nyss, jag vet en sak jag måste träna på och det är att le med öppen mun. Nu när jag har så snygga tänder. Hahah.
Äsch vi hörs sen!

Friday

Kategori: Outfits



Oerhört skönt outfit idag! Coolt halsband va? Kommer från Accessorize i London.

TODAYS LOOK

Kategori: Outfits



Convers, leggings med dragkedja, jeansskjorta, vit klocka.

Thursday

Kategori: Everyday chat

Goddag Sverige!
Nu sitter jag på jobbet och tragglar med alla Citroën fakturor och krediter.
Nu är det liksom sista spurten med just Citroën så nu måste allt bli klart.


Igårkväll insåg jag vilket problem jag har gällande shoppingen.
Jag har nästan inget toapapper kvar hemma, knappt någon mat och sparkonton är nästan tomt.
Alla pengar jag tjänar går till en sak - nya kläder, skor och smycken.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för nu börjar jag känna lite panik, för det har börjat gå till en gräns där jag inte har någon kontroll längre. Där jag mest köper för köpandets skull. Inte för att jag överdrivet gärna vill ha något, ett plagg. Jag vill ha känslan. Känslan jag får när det ligger en avi på dörrmattan, när jag river upp ett paket fyllt med nya kläder eller känslan jag får när jag pirrigt klickar på "bekräfta köp" i diverse webshoppar.
Jag har alltid skrattat åt mina shoppingvanor, aldrig sett allvaret i det. Nu när jag inser att mina vanor skulle kunna stjälpa hela mitt liv och min ekonomi så börjar jag sakta men säkert förstå. Men jag kan fortfarande inte behärska mig. Jag tänkter inte hur jag ska kunna avveckla hysterin kring shopping utan hur jag istället ska kunna jobba mer och islutändan få ihop lite mer pengar... Läskigt beteende som jag måste göra något åt. Speciellt då jag egentligen vill göra så mycket mer med mina pengar...

Två outfits ala Linda från Lindex.

Kategori: Fashion and style



halsband 79.50 - ballerina 179 - svart topp 199 - jeans 399 - tunika 199 - jeggings 249 - armband 49.50/79.50 - gummistövlar 299

Necklace

Kategori: Shopping

Det här fina halsbandet kommer från Primark och fick följa med hem från London i fredags.
Jag tycker det är jättecoolt och det passar bra till enkla rundhalsade bastoppar. Jag kommer inte exakt ihåg vad det kostade men inte mer än 50 sek iallafall. Ett riktigt kap tycker jag!


(psst, idag kör jag på riktigt flätvågigt hår!)

Filmrecension: Did you hear about the Morgans?

Kategori: Movies and music



I söndagskväll var jag och Jasmine på bio och såg filmen "Did you hear about the Morgans?"
Jag tycker att filmen var rolig och en härlig söndagskomedi.

Det var spännande att se Sarah Jessica Parker och Hugh Grant spela mot varandra.
Såhär i efterhand har jag hört många kärleksrykten om de två och på premiären i London höll Grant på Parkers rumpa mitt på röda mattan!

På de flesta filmsajter beskrivs filmen kort och gott såhär: Ett par blir vittnen till ett hemskt mord och förflyttas till en liten stad, Wyoming, för att ingå i ett vittnesskyddsprogram.

Filmen är ganska förutsägbar och man vet egentligen redan hur den ska sluta innan man ens börjat titta men det är väl exakt så en kärlekskomedi ska vara. Biografen bröt ut i skratt många månger och filmen är helt klart värd en fyra i betyg!


Elephant

Kategori: Fashion and style

Ni vet Judith Leiber, som designar helt underbara väskor och som jag skrivit om bland annat här och här. Hon har gjort det igen! Den här väskan är ny för i år och jag d-ö-r! Åhåhåh! Hittar dock inga helt hundra uppgifter om pris men på en sida hittar jag ett pris på $5,995. Inte att leka med precis.
Men hur söt då?

How to wear

Kategori: Fashion and style



Stuprörsjeansen är en riktig grundpelare i min garderob och är för tillfället den enda modell på jeans som jag använder. Jag matchar de med converse, skjortor, höga stövlar och coola smycken. Jag tycker det är skitsnyggt att ha converse och en tuff t-shirt med tryck och en rutig snygg skjorta över med uppkavlade ärmar. Till det sitter en silverring fint på fingret. Den andra stilen jag brukar köra på är en basic tröja toppat med ett häftigt halsband och svarta höga stövlar till det. Till det passar en svart läderväska perfekt och man känner sig riktigt businesschic!

hemma igen

Kategori: Everyday chat

Hej!
London var jättebra och jag kom hem i fredagskväll. Har precis packat upp och ska snart dra iväg på bio.
Min lägenhet är jättestökig men nu är iallafall alla kläder i garderoben och byrån i badrummet synbar igen.

Jag och Jasmine åkte till London med i stortsett tomma resväskor och kom tillbaka med nästan fulla väskor som vägde 15,2 kg! Shoppingen var jättebra och jag längtar redan tillbaka. Jag köpte blandannat tre par jeans, knähöga stövlar, bikinis, klänningar och halsband.

Vi var på madame tussauds och åkte turistbuss genom London, allt var toppen.

Nu ska jag lägga på ett sista ryck i städningen innan Jasmine kommer och hämtar upp mig. Bilder från denna underbara lilla londonvisit kommer inom kort.


Ps. Den här veckan har varit den bästa på riktigt länge. London, utgång både fredag o. lördag, discobowling, härlig fika o. mys med tjejerna, julfest osv! :D

London 2010

Kategori: Everyday chat

Nu sitter jag nergosad i sängen med världens torraste läppar och ett hår som bara skriker efter att få tvättas. Men jag ska duscha imorgon, så jag kan klara mig från att tvätta håret i London.
För imorgon vid den här tiden är jag nämligen på en buss någonstans mellan Stansted och Victoria station.
Det ska bli så himla roligt! Flyget går 20.50 imorgonkväll och vi är hemma igen vid 20 på fredag, det blev lite knasigt med planeringen, men jaa. Shopping kommer vi nog hinna med, förhoppningsvis är inte heller den här resan den sista till London för i år. Hoppas på många fler små tripper!

Nu ska jag sova så jag orkar packa och fixa imorgon. Återkommer på lördag med förhoppningsvis massor med shopping att visa! So long!

H&M GARDEN COLLECTION

Kategori: Fashion and style




Den 25/3 släpper H&M sin Garden Collection där alla plagg är gjorda på ekologiskt material.
Det ser jag verkligen fram emot, utöver att kollektionen är ekologisk så är den riktigt underbar och inspirerad av trädgården också! Priserna är dessutom vanliga H&M priser (149-399:-). Klänningarna på den här bilden kommer jag antagligen inte kunna hålla mig borta i från, speciellt tycker jag om den röda och den multifärgade med vida ärmar. Längtar!

Savior

Kategori: Movies and music



Love Love Love.

What to buy

Kategori: Fashion and style

Även fast jag åker till London nästan enbart för shoppingen så har jag några restriktioner på vad jag får och inte får köpa. Det handlar egentligen mest om vad jag behöver och inte, alldeles för många gånger har jag köpt kilovis med kläder som endast får hänga i garderoben, har faktiskt lite från förra Englands-resan som aldrig blivit använt än. Alltså kläder som hängt i min garderob sedan i februari förra året! Hur sjukt?

Iallafall, här är min lista över saker som jag mer än gärna får köpa:

- Jeans
- Hoodies
- Armband
- Ballerinaskor (börja ladda inför våren!)
- Basplagg
- Väskor
- Vårjackor
- Badkläder
- Solglasögon
- Leggings


Och här är listan över saker som jag inte riktigt behöver:

- Guldsmycken
- Örhängen
- Krimskramsiga plagg med volanger, krås osv.
- Kjolar
- Partyklänningar


Nyårsafton!

Kategori: Everyday chat



Bjuder på lite bilder från vår nyårsafton. Vi åt god mat, spelade spel och kollade på rakater.
Har många fler bilder men vi börjar såhär så länge. Jag blev lite tjurig på slutet (ovanligt eller hur) men när man ser tillbaka på kvällen nu så var den riktigt trevlig. Det är alltid trevligt att umgås med sina vänner!

Berries

Kategori: Wellness




Visst blev det fina bilder?
Min supergoda frukost. Vaniljyoghurt och frysta hallon & blåbär. Mums!

i'm afraid this is it

Kategori: Right from my mind

I ain't perfect sister

Kategori: Right from my mind

Ordet perfekt är ett ord som jag använder yttert sällan.
Jag vet att jag ibland kan säga att ett plagg kan vara näst intill perfektion, men jag vet att något annat inte är perfekt. Det finns ingen perfekt människa, ingen har ett perfekt liv eller kropp.
Därför blir jag så arg när jag får höra att folk tror att jag skulle tycka att mitt liv vore perfekt.
Herregud, det är väl så långt ifrån perfekt man kan komma istortsett?
Jag har aldrig i hela mitt liv sagt att mitt liv är perfekt för det är inte det. Jag har hundratalssaker i mitt liv som skulle behöva ändras om jag ens skulla komma i närheten av ett felfritt liv.
Jag har aldrig heller sagt att jag är perfekt, för det är jag inte heller. Jag är en ganska dysfunktionell person med tankemönster som ibland kan vara helt galna och fixideér och fobier helt olikt någon annan.
Därför tycker jag det är så himla töntigt att ens påstå att mitt liv vore perfekt och ännu töntigare att påstå att jag själv skulle ha yttrat något liknande. För det skulle aldrig hända.
Ordet perfekt finns knappt med i mitt vokabulär.