llindhlm fashion my way.

Love Label

Kategori: Fashion and style

Jag klickade mig in på Halens, bara för att checka liksom. Brukar för det mesta inte hitta något som jag verkligen faller för där så brukar mest checka in för att hitta lite inspiration. Idag hittade jag däremot tre plagg med detaljer som är helt underbara!

De är dessutom tre plagg som skulle sitta fint i min höstgarderob. Vi hittar trenchcoaten med ljuvliga volanger, skinnjackan med de häftiga nitarna och den tuffsöta toppen med dragkedja bak. 


Dessvärre så har jag precis köpt en ny trench och v.38 anländer tre nya skinnpajer. Synd!

Lookies

Kategori: Fashion and style



Klänningen till höger har funnits i H&M:s shop ganska länge vad jag kan minnas, eller ja. Ett par veckor. Den draperade skapelsen från Lindex har jag däremot aldrig sett och ja. De är slående lika.
Skillnaden är väl egentligen ärmarna, med/utan puff samt längden. Gillar egentligen puffisarna på H&M-blåsan bäst men med tanke på prisskillnaden skulle jag nog köpa den från Lindex för att komma åt draperingar.

in my office

Kategori: Everyday chat

Tjolahopp!
Nu sitter jag på kontoret och har precis jobbat undan alla "morgonrutiner".
Nu väntar allt annat.
Jag satt nyss och försökte räkna lite på kontot. Vart försvinner pengarna?
Det är så hemskt att man nästan är pank fast lönen kom för ungefär en vecka sedan. Bjuder på en liten bild på mig sittandes på kontoret.
Jag har kameran + sladd i väskan idag så kanske blir det fler foton från dagen ;D

Jag bokade nyss in mig på en utbildning i Uppsala som jag ska iväg på den 15/9. Det är en utbildning man måste gå för att få certifiering för att få registrera bilar osånt. Lite svårt att förklara men det ska bli spännande iallafall.  Det fanns lite olika dagar och städer att välja mellan men tyckte det lät lättast att ta sig till Uppsala och den 15e blev bra då alla semester tider är över då. :)

Jag längtar som en liten gök tills mitt paket från H&M kommer. I det finns tre skinnjackor och två skinnklänningar. Får se om jag ska skicka tillbaka eller om jag ska sälja det jag inte ska ha själv :) hihi. Kram så länge. Skriver mer sen.

Ny cardi

Kategori: Shopping

Invigde min nya cardigan i morse då jag tyckte det var så kallt, men som ni ser ett inlägg ner (här) så blev det en lite väst istället. Det är fortfarande liiite för varmt för grovstickade plagg. Men snygg, det är den!

Måndag.

Kategori: Outfits


Jeans - Bikbok. Tröja - H&M. Väst - H&M. Nitarmband - Lindex. Skor - Skopunkten

Bästa helgen

Kategori: Everyday chat

Hej kära läsare.
Inte världens bästa uppdatering under helgen, men det är ett gott tecken. Jag har ett liv. hihi.
Det här har iallafall varit den bästa helgen på länge. Jag känner mig som en helt ny person just nu.
Har lyckats få stressa ner ordentligt samt lyckats slappna av den här helgen vilket är otroligt bra.

Jag har nämligen lyckats bli ett riktigt stressvrak. Tillexempel så glömde jag bort/hann inte lägga i P (automatlåda) när jag skulle tanka häromdagen. Vilket resulterade i att bilen rullade iväg och jag sprang som en galning efter för att få stopp på den. Ett annat exempel är att jag blåser fram i typ 90 på 50-väg utan att ens märka att det går för fort. Dessutom har jag en otrolig smärta i bröstet som jag tror är stressrelaterad. Ja. Ni ser. Lugn och ro är en riktig bristvara, tyvärr. Måste bli ändring på det här.

Iallfall. Här kommer min helg i korta drag:

Fredag: Slutade jobba kl.18 och skyndade mig hem till Enköping. Stressade iväg till ICA och inhandlade chips och lite läsk. Sa hejdå till mamma & familjen som skulle till Finland. Åkte ut till Aspö och Oscars sommarstuga där Jasmine, Emma, Oscar, Erik & Simon så snällt väntade på mig. Det blev kräftskiva och en riktigt lyckad sådan. Jasmine & co hade varit jätteduktiga och fixat allt jättebra :) Vi sov i stugan och det var mysigt.

Lördag: Vaknade upp och tog en tur i Oscars båt. Det blåste som tusan. Men det var riktigt roligt :D
När vi kom hem åkte jag och Jasmine till Sollentuna och hämtade hennes lilla bil :)
På kvällen åkte jag hem till mamma och lämnade lite saker, Emma kom förbi och vi bestämde att vi skulle gå på bio kl 18. Det blev the proposal (GRYM!) efter det blev det mcdonalds och glass och sen hem o mysa till film och chips :)

Söndag: Sov tills jag vaknade (det var veckor sedan sist) och låg kvar i soffan enda till tre och åt godis och drack cola framför film :) Åkte sedan hem till mig och tvättade och jobbade med Pernillas hemsida. Kollade på privileged och åkte hit till mamma igen. Nu ligger jag i min "säng" och tittat på Failure to launch. Ska snart sova. Klockan är 21.24. Ååååh ge mig fler sådana här dagar. Wonderful.

Puss o. hej.

Friday 28th August

Kategori: Everyday chat

Lördagens

Kategori: Outfits

Tröjfodral - H&M. Sammetsleggings - BikBok. Converse - SkoAugust. Nitarmband - Lindex.

Kärlek på alldeles för hög nivå.

Kategori: Fashion and style



När jag såg den här väskan hos netaporter.com så dog jag lite lätt.
Visst. Jag gillar allt jag väljer att lägga ut på min blogg (om inte syftet är att prata om hur fult något är då) men när jag ser den här så blir jag alldeles varm. Jag känner hur väskan verkligen andas mig. Hur det väntar på att få packas ner och skickas till mitt lilla hem. Men tyvärr. TYVÄRR ligger priset på €4,550. Alltså 46,238.96 svenska kronor. Vilket innebär att jag måste jobba lite till innan.. (några år typ). Fan att allt man alltid vill ha ska kosta multum.

ZIP IT.

Kategori: Fashion and style



Fina väskor från H&M. Lindex. Donna Karan. Puss på dragkedjor.

HJÄLP!

Kategori: Everyday chat

Jag behöver hjälp, NU!
Den här "skinn"pajen kom in igår på H&M och den kostar endast 100 kr mer än den jag tidigare beställt.
Vilken tycker ni?



(Den till vänster är alltså på väg hem till mig och den till höger är en nyhet)



Update - Omöjliga jag.... Jag la till den andra i min beställning också. Så båda jackorna kommer v.37 så får jag se vilken jag gillar mest ;D Kanske behåller jag båda....

Goodiebagen

Kategori: Everyday chat

Här är den fina lilla goodiebagen som man fick med sig hem igår :)

Det blev en kväll att minnas.

Kategori: Everyday chat

Sitter och funderar på hur jag bäst ska beskriva kvällen igår.
Jag tror jag citerar mitt mail som jag skrev imorse. Ja. Det blir bra.
Här kommer alltså ett mail som skickades till redaktionen på Sofis Mode.
Det hela utspelades igår kväll.

" Hej och TACK för en underbar läsarkväll igår.

För mig och min vän blev dock hela kvällen väldigt kaotisk och jag känner att jag måste dela med mig av detta.


Allt började med att vi på väg till Stockholm (från Enköping) fastnade i E4ans köer och kände hur paniken steg och steg.

Tillslut var vi nära gråten och vi visste inte vad vi skulle göra. Efter att ha kört i bussfiler, kört över heldraget och gjort förbjudna u-svängar (undrar hur många trafikregler vi egentligen bröt för att i all panik ta oss fram?) kommer vi i allafall fram till Stockholm innerstad och kaoset börjar. Vi kör fel, Eniro-kartan stämmer inte, vi virrar bort oss och ser hur klockan tickar och tickar.

Precis när vi åker förbi slottet och ser nationalmuseet hör vi ett tjut och alla varningslampor i bilen tänds. Drivremmen har gått av.

Styrservon slutar fungera och vi får båda mosa ihop oss i förarsätet för att kunna styra bilen tillsammans. Vi lyckas få in bilen på en parkering utanför nationalmuseet och undrar vad vi ska göra. Vi lämnar bilen och springer allt vi kan mot Strandbryggan, nästan 40 minuter försenade och panikslagna. Väl framme på Strandbryggan inser vi att vi lämnade bilen utan P-biljett. Vi rusar dock in, nästan en timme försenade och kan någorlunda slappna av. Tillställningen är helt fantastisk, jag är oerhört glad att vi lyckades komma fram och hinna vara med på lite utav det.

När slutet närmar sig traskar två glada tjejer från Strandbryggan, fint sminkade av Maybelline och med underbara goodiebags över axeln. Vi har för en stund lyckats förtränga bilen men inser snart att vi måste skynda. Springer till bilen och finner den fortfarande supervarm och som tur var -utan p-bot!


Jakten på hjälp börjar och hundra samtal senare utan napp springer vi till Mcdonalds för att svimma av hunger också. På Mcdonalds ringer en bärgare och vi får skjuts från Kungsträdgården till vår bil och vi ser den lastas på bärgningsbil. Vilket kaos. Vi får bärgning till Sollentuna och kan lämna den trasiga bilen på mitt jobb. Nu väntar vi bara på skjuts hem. 1200:- fattigare och med en trasig bil kommer vi till Enköping precis vid tolv-snåret och trots allt är vi glada. Vi fick ju som tur var vara med på en lyckad Sofis Mode kväll.


Även fast historien är riktigt tragisk så skrattar endå alla när de hör den så jag hoppas att även ni på Sofis Mode redaktionen kan roas av den.
Kram & Tack
/Linda"


Världens bästa jobb

Kategori: Everyday chat

Jag är så oerhört jävla glad över mitt jobb och jag kan nog inte säga det nog med gånger.
Jag har haft turen att hamna på en arbetsplats där jag jobbar med världens bästa kollegor.
Det är sanslöst :D Jag är så tacksam och att längta till jobbet varje kväll är en dröm.
Kärlek till er alla Bilvalare :)

MAGSJUK!?

Kategori: Everyday chat

Fan fan fan.
Har så inihelvete ont i magen.
Var nyss på ICA och köpte vitpepparkorn och dofilusshottar.
Nu har grymma Dennis sagt att jag ska svälja 5-6 hela vitpepparkorn. ska bli ska bli!
Vill fan inte bli sjuk och allra allra min IDAG!

Nu ska jag svälja vitpeppar och svepa dofilus. På återseende!

Vi vill ha fler som dig.

Kategori: Right from my mind

Jag sitter här helt stum. Nästan. Läste Blondinbellas blogg om en ung kandiderande moderat och självklart blev jag intresserad.
Häftigt tänkte jag och nog visst såg han just ung ut. Kikade in på hans hemsida och läste massor med intressanta saker.
Hittade ingen exakt ålder och tyckte att det vore roligt att veta hur ung Sveriges snart (kanske) yngsta riksdagsledamot är. Hittade att denna kille, ungdom, kandidat inför riksdagen är född 1992! Hur otroligt är inte det?

Jag blir jäkligt fascinerad och tycker det är helt otroligt jobbat utav honom. Kan nästan inte sluta titta på hans hemsida och tänka att det borde finnas fler sådana ungdomar. Visst, jag vill inte ha hundratusentals ungdomar som kandiderar till riksadagen, men det vore minsann ganska trevligt om några fler ungdomar kunde tänka i dessa banor. Kunna tänka på konsekvenser. Vilja stoppa gatuvåld. Vilja göra skillnad. Vilja hjälpa samhället. Ja hörrni. Jag är minst sagt imponerad och längtar till nästa riksdagsval!

Lovely

Kategori: Fashion and style


Jag tycker att de här klänningarna är så himla snygga! Skapelsen från Stella Mccartney ser kanske inte ut att vara mycket för världen, men lite på mig. Det är den. Har falltit jättemycket för beiga/kitt färgade plagg med svarta detaljer (samt viceversa) på senaste tiden. Dessa är alltså inga undantag. Alla klänningar har också lite transparenta detaljer som är supersnygga. Mums! Dock kostar alla alldeles för mycket för mig och min lilla ekonomi, men det är inte förbjudet att drömma ltie. ♥



Edit - Efter att ha suttit och glott på dessa underbaringar i stort sett hela dagen så inser jag hur mycket jag tycker om skapelsen av Marc Jacobs. Underbar. Transparent, lite "lack/läder" detaljer samt det hålstickade. UNDERBART!

Tappat stinget

Kategori: Everyday chat

Usch. Idag öser regnet ner vilket inte gör mig megaglad precis.
Jag har tappat stinget lite vad gäller allt. Är inte sugen på egentligen någonting.
Har tex. inte lagat mat på flera dagar, har inte bloggat ordentligt eller lagt upp några bilder fast jag lovat.
Har inte ens något shoppingsug fast lönen kom igår. Fan. Det är nått fel.

Ikväll blir det utgång (en lugn sådan) med Jasmine, Ida och gänget :) Det ska bli trevligt.
Det var tänkt att vi skulle grilla hos Ida innan men med tanke på det här vädret så skiter det sig nog totalt.



Jag måste bara få berätta om min underbara outfit idag. Jag har ingen bild att bjuda på då jag sitter här med en mobil som inte fungerar och har lämnat kameran hemma. Men ni kan ju föreställa er :D
Iallafall har jag mina nya converse lookies (svarta i light hi modellen, dock kostade de 99:- istället för 695..) (Och ja, jag köpte två par skor igår..), jag har mina svarta underbara sammetstights, till det har jag en tajt svart långärmad lång topp, som går över rumpan. Och över det har jag en stickad grå lång väst. Det är skitsnyggt! Jag har även några nitarmband och några ringar i silver till det. Wonderful :D

Edit - kastade ihop ett litet kollage så ni iallafall får känna känslan av denna underbara outfit ;D



Nu ska jag jobba lite.  Kram!

en söt vän med svåra problem

Kategori: Everyday chat

Jag sitter här och fnissar lite för mig själv just nu.
En kompis ringde nyss på min mobil och jag tänkte att hon antagligen ville något viktigt då hon vet att jag jobbar och brukar se till att inte ringa då.
Haha. Iallafall så hade jag möjlighet att svara och min vän förklarar att hon har ångest över drickan inför en personalfest ikväll. Snacka om i-landsproblem. Ska man ta med sig fyra eller fem 33cl glas flaskor till ett förkrök på ungefär tre timmar? fniss. Stackarn, det är inte alltid lätt. Jag rådde henne dock med att ta med fyra, man vill ju inte bli för full på första personalfesten.
Hihi. Ha så roligt ikväll gumman så hörs vi imorgon!

FINALLY

Kategori: Shopping



Jag är ett par älsklingar rikare och 695 kr fattigare. Så det kan gå!

Sadness

Kategori: Everyday chat

Naturligtvis lyckas jag hamna framför tvn just när sista avsnittet av prison break ska gå av stapeln,
självklart fastnade jag där och även fast jag missat massor av avsnitt (tom säsonger!!) så blev jag alldeles känslosam och hängde med precis. Så nu, efter det som antagligen var the final end så ligger jag i sängen och grinar som ett litet barn. Fy vad sorgligt. Men jag älskar serien, det har jag gjort sen avsnitt 1, säsong 1. Ska se till att köpa på mig alla boxar.


Justja, h&m-paketet... Jag har fotat alla kläder och dessutom spelat in en film, men ni får antagligen se det imorgon. Alla plagg passade PERFEKT och jag är överlycklig :D Helt underbart! :D Älskar trenchcoaten, manchesterklänningen, västen, toppen. ALLT ALLT ALLT! Nu längtar jag redan tills jag får använda min nya underbara tubklänning, kanske på onsdag då jag ska ut och dansa med tjejerna? Eller torsdag då jag ska få Sofis mode-kväll? Eller fredag när vi ska ha kräftskiva? Hmmm. Tål att funderas på. Nu längtar jag till nästa H&M paket som dimper ner i mitten av september, v.38! :D

Nu ska jag iallafall sova. Jag önskar att jag kunde somna tidigt någon gång. Tänk vilken dröm att få somna runt tio.
Men, bättre sent än aldrig som man brukar säga ;) hoho! GODNATT :D

NUUU

Kategori: Everyday chat

ska jag stänga av datorn och påbörja resan hemåt. Hörs senare ikväll.
Då ska ni få se vad som gömde sig i H&M paketet och hur det såg ut på. PUSSIS

Dessa stressade tider

Kategori: Everyday chat

Hej vänner.
Hur mår ni nudå?
Jag fryser fortfarande och killarna här börjar tro att jag fått svininfluensan.
Hur vet man egentligen det? Tuffing som man är så går man ju inte till husläkaren för att man fryser och är lite hängig, men det kanske man borde?

Jag åt en väldigt sen lunch idag vilket kommer resultera i att jag knappt kommer vara hungrig senare ikväll.
Har tappat massa mataptit på senaste tiden, förra veckan höll jag ju dessutom på att kräkas bara jag kände doften av mat. Jag är bara törstig och sugen på yoghurt och kakor hela tiden. Så även fast jag inte kommer vara hungrig ikväll så kommer jag få lov att laga mat, så, har ni några matförslag? Något enkelt och smidigt, men gott?

Imorgon hade jag bokat in ett träningspass i min kalender med start 18.30. Dock inser jag nu att jag aldrig kommer lyckas ta mig från Sollentuna till Enköping tillräckligt snabbt för att vara träningsklar med kläder och hela köret på bara en halvtimme? Ne, det går ju inte.

Jag längtar lite tills jag börjar jobba i Enköping hela dagarna för då när man slutar kl 18 så kommer man vara hemma 18.05 ungefär :D Det är fina grejer det!

Imorgon ska jag försöka ta med mig kameran hit till jobbet så kanske jag bjuder en o annan bild sådär. Kanske en film om ni har tur :D PUSS!

Pengarna de kommer och de går.

Kategori: Everyday chat

Ny vecka!

Kategori: Everyday chat

Hej bloggen!
Hur mår ni?
Jag mår bra, fryser bara (som vanligt) och har ont i kroppen.
Det känns nästan som jag har träningsvärk, det "enda" jag gjorde igår var ju att bära ner en garderob från vinden själv (endast 6 trappor) samt såga av garderobsbenen och lite sån. Kanske att det är det som känns av endå. Jag är en sån superkvinna när man tänker efter. Stark och modig. Huhujaja.

Förtillfället är jag sjukligt sugen på att göra om min bloggdesign. Kanske ska avvara lite tid för det ikväll?

Ikväll ska jag också hämta ett efterlängtat paket från H&M.  Det ska bli så roligt, jag hoppas bara att allt passa som planerat för annars är lyckan oftast inte så långvarig.

Nehe, klockan är visst 14.44. Kanske dags för lunch? Puss så länge.

Goodmorning Sunshines

Kategori: Outfits

Hej. Jag är redan vaken och har tillochmed hunnit äta frukost.
Nu ska jag röja undan lite i min lägenhet, samla ihop lite tvätt o sånt :)

Bjuder på gårdagens outfits så länge. Kvälls outfiten är till vänster, jobboutfiten med jeans till höger. :)

Underbar överraskning!

Kategori: Everyday chat

Åååååh jag kollade nyss mailen och GISSA VAD :D?
Jag lilla Linda och en kär vän ska till Strandbryggan i Stockholm på torsdag på Sofis Mode kväll :D

Beskrivning av eventet:

Torsdagen den 27 augusti bjuder vi in till läsarkväll med Sofis modes redaktion. Kom och bli stylad och sminkad, se en färgsprakande modevisning från Topshop och testa att åka vattenskoter. Njut av snacks och dryck, mingla med andra Sofis mode-läsare och tyck till om tidningen! Alla gäster får en generös goodiebag och chansen att vinna fantastiska priser från våra sponsorer.




Can't wait, fyfan vad jäkla roligt :D

stress!

Kategori: Everyday chat

det.är.stressigt!

Puh, vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte om jag tog kommentarerna nedanför på allvar eller inte, men personen som skrev kommer antagligen från Norrköping (ip-nr kommer iaf därifrån) så känner mig nog ganska säker på pannbensfronten. Jag tycker endå inte att det är rätt. Varför skriver man något sånt där till någon man inte känner?
Jag har inte gjort någonting, jag kan inte sluta tänka på det iallafall. men jaa. haha.

Det har hänt mycket på jobbet idag, får berätta mer någon annan dag. Ikväll ska jag kanske bara ta det lugnt, vi får väl se om du dyker upp något annat som man ska göra kanske. alltså inget planerat iaf. skönt.
Idag har jag ingen matlåda, och bara för att jag har varit så konstigt mätt och illamående alla andra dagar då jag haft mat så är jag naturligtvis snorhungrig nu.
Ska väl skrapa ihop mina sista tior och köpa cheeseburgare för. haha! livet är hårt mina vänner, livet är hårt. Tur att lönen kommer på tisdag! Hej så länge.

Passa dig bruden!

Kategori: Everyday chat

k.. om Wonderful lingerie:
Skulle jag se dir på stan skulle jag slå in pannbenet på dig bruden! fatta att du inte hör hemma här. du är så gott som död!
IP: 92.32.13.134
20 Augusti, 17:46 
Anonym om Wonderful lingerie:
Skulle jag ser dig på stan jag skulle fan slå in pannbenet på dig! Du är så äcklig och du hör fan inte hemmma här if! Får jag bara tag på dig så jävlar!
IP: 92.32.13.134
 20 Augusti, 17:44 


Undrar vart jag inte hör hemma? Här i bloggen? I livet? I Sverige?

Impossible

Kategori: Shopping

Jag är omöjlig. Fullständigt out of my mind.
Men det är ju så roligt... Nu har jag precis beställt en liten skinnpaj från H&M.
Jag har ju ingen kort biker skinnjacka, och den kostade bara 350 med rabatt, så jag tänkte. vafan...
När man jobbar dygnet runt så är det väl okej att unna sig något?

Den här kommer iallafall i samma paket som skinnklänningen, v. 38.
Hur snygg kommer jag vara i höst? Oh lala.



Fakeskinnpaj, H&M 399:-

Wonderful lingerie

Kategori: Fashion and style



Checkade in H&Ms nyheter och såg massor med fint som kommit in på underklädsfronten.
Jag gillar den romantiska och sensuella stilen på underkläder nuförtiden och de här var ju bara för sött.
Tycker om korsetten och bustiern jättemycket, det är något i min smak det :) Tänk att få sova i ett sådant fint nattlinne, ja ni. Som en prinsessa :) Allt detta från H&M alltså :)


bilder: http://www.hm.com

Shoppingstoppet höll länge...

Kategori: Shopping

Jag åkte iväg för att lämna in min mobil på lagning, det gick inte. Så jag ska lämna in den på lördag istället, men, trots mitt shoppingstop så fick det följa med  två saker hem. Ett par jeans för 199:- och ett armband. Så typiskt mig!
Jeansen kommer från Bikbok och armbandet från Lindex.

My love

Kategori: Shopping




Min älskling är på väg hem till mig. Beställde den här skönheten idag och den anländer v. 38. CAN'T WAIT!
Den är så jävla snygg. Jag älskar den :D Beställde hem två st, en i strl. 40 och en i 42. Det är så olika med storlekar och jag skulle dö om jag köpte en och insåg att den var för stor/liten, så jag beställde båda storlekarna för att vara på den säkra sidan :D

Alltid en djurvän.

Kategori: Right from my mind

Nu var man på plats i Sollentuna igen, har varit det någon timme nu, men det är alltid så mycket att ta itu med direkt när man kommer så man hinner liksom inte göra något annat precis då, som blogga tex. ;p

Mitt förrförra inlägg som handlade om djurplågaren i Lerum fick ganska mycket uppmärksamhet på facebook så jag känner att jag än en gång måste skriva av mig i ämnet djurplågeri.

Hur mycket man än vrider och vänder på det så finns det ingenting så hemskt som att tortera och plåga ett djur till döds. Inte i mina ögon iallafall. Visst, jag tycker att det är jättesynd om kvinnor som blir misshandlade och människor som blir mördade men jag kan endå inte jämföra det. Ett djur har aldrig förtjänat att bli behandlad på det sättet, för djur är trogna, pålitliga, snälla och godhjärtade till skillnad från så många människor. Alla som har eller har haft ett husdjur vet hur mycket de betyder och hur mycket de ställer upp för en. Egentligen spelar det ingen roll om man har en hund eller en hamster, för de betyder lika mycket. Ett husdjur blir ungefär som ett syskon och man värderar dessa lika högt. Jag gör iallafall det. Skulle det brinna i ett hus (det exemplet togs upp i diskussionen på FB) så skulle jag rädda mitt husdjur före en helt okänd person. Jag skulle det. Även fast jag vet att många värderar människoliv högre. Men jag gör inte det. Tvärtom. Jag tycker att djur är mer speciella än människor, jag har alltid tyckt det och kommer nog alltid att göra det.

Jag känner att jag börjar spåra in lite på kärleken mellan människor och djur men det är inte meningen, meningen är poängtera hur jävla sjukt det är att människor ger sig på djur som inte har någon chans att försvara sig och inte har gett någon anledning till att bli illa behandlad från början. FY, jag blir så arg. Djur är det bästa en människa kan ha, så är det bara. Att människor behandlar djur på det här sätter är så pinsamt, så hemskt! Djur skulle aldrig göra det samma för oss, bara för sakens skull. Det är sjukt, sjukt, SJUKT! och nu ska jag sluta skriva innan jag börjar grina. Hejdå.

Ny header

Kategori: Creative stuff

Fixade ihop en ny header på ungefär 2 minuter.
Det var mest för att jag var så less på de gamla bilderna, så nu har vi en tuff Linda i hatt och en snygg Angela i min favoritklänning :D Oh lala! Hihi. Ska snart gosa mig ner i sängen och sova samt svara på kommentarer. PUSS

Det värsta jag hört.

Kategori: Right from my mind

Jag mår så jävla dåligt. Fyfan vad jävla dåligt jag mår.
När jag ser och läser det här så vänder det sig i magen samtidigt som ögonen fylls med tårar.
Skulle jag inte sitta på jobbet så skulle tårarna helt klart spruta och jag skulle vara helt förstörd.
Jag förstår inte, jag kan obegripligen förstå vad det här är för person och hur man kan göra något sånt här?
Jag blir så JÄVLA arg och nu ska jag nog sluta skriva för det kommer sluta med alldeles för mycket svordomar och arga ord. Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag lider så himla mycket med de stackars djurägare som blivit utsatta, jag kan aldrig  föreställa mig hur det känns, just nu känner jag bara hat, hat och ännu mer hat mot den person som utsätter osyldiga djur och deras ägare för något liknande. Nej. Jag finner inga ord. Jag kan inte tänka på det här mer. Det finns så hemska personer...



Om ni vill läsa artikeln kan ni klicka på bilden.

(http://www.gt.se/nyheter/1.1675177/djurplagaren-sa-dodade-jag-er-katt)

Fryser!

Kategori: Everyday chat

Uuuuuh jag fryser.
Var precis iväg till kaffeautomaten och skulle hämta varm choklad, råkade istället trycka på något som hette typ "Mocca" och det smakar skit! Saknar automaten i Enköping för egentligen smakar inte ens chokladen bra här :(


 
Update - inte nog med att jag tog fel sort i kaffeautomaten, när jag väl skulle smaka så brände och skållade jag hela tungan! Roligt. Jag menar roligt!

En fullpott blev en diss.

Kategori: Fashion and style


Dessa (tillsynes) gudomliga leggings var något som jag direkt fastnade för då de dök upp hos hm.com. När jag sedan hittade de i butik i Stinsen köpcentrumet blev jag eld och lågor, dock slocknade dessa lågor direkt när jag kom in i provrummet. För korta. För stora. För sladdriga. För tajta. För låga. Felen var många. De var för korta i benen, för tajta längst ner samtidigt som de var för stora i knäna, de var för låga i midjan och alldeles för stora i grenen. Usch. De satt förjävligt på mig och jag skyndade mig snabbt av dem. Hängde besviket tillbaka dem och insåg att någon annan lycklig själ skulle hitta dem och kanske passa mycket bättre i dem. Men! Det finns alltid ett men, jag har nu hört fler personer (hitills 3 st) som också testat dessa leggings och funnit passformen förjävlig, precis som jag! Kanske var det inte min kropp det var fel på utan helt enkelt passformen på leggingsen överlag?! Slutsatsen är iallafall att det är DÖSNYGGA, verkligen råsnygga på modellen och på galgen, men mindre smickrande på. Punkt slut.


Head over Heels

Kategori: Fashion and style



Åh, jag hittade dessa tre stövlar på netaporter.com och designern är faktiskt ny för mig, Giuseppe Zanotti. Jag älskar de här tre paren. Och alla andra skodon som denna designer skapat men dessa tre, oh lala. Paren längst till vänster är helt otroliga, men för höga för mig. De andra två paren, som faktiskt är flats, är ju däremot helt i min smak. De skulle gärna få ligga packade i ett paket påväg mot Sverige och mitt hem just nu! Jag säger då det, den som säger att man inte blir lycklig av pengar vet uppenbarligen inte vart man handlar.

När bloggsugen dör ut

Kategori: Everyday chat

Hej hallå!
Nu sitter jag på jobbet igen.
Kvällen igår bjöd på en del annat än headerbyte, bland annat marängswiss, Bert och chill. Så därför så tänkte jag jobba med det ikväll istället. Ikväll ska jag även jobba lite med en hemsida som snart ska vara klar. Har ett möte med kunden på torsdag och då får jag de sista bilderna som krävs.  :)

Igår när jag skulle sova var jag jättebloggsugen och satt med laptopen i knät redo att skriva men då strulade blogg.se, idag känner jag inte exakt samma sug om de sakerna jag tänkte skriva om så det är ju synd, det kanske kommer senare! Jag hatar när man är så extremt bloggsugen och har ett helt inlägg klart i huvudet så kan man tex inte logga in eller publicera. Usch och fy!

Till lunch idag har jag pastasallad, det är mamma som ordnat min matlåda idag och det ser redigt gott ut :D Jag har dock ändrat vanorna lite i och med jobbet i Sollentuna. När jag kommer till Enköping vid 9 tar jag en kopp kaffe, sen när jag åker till Sollentuna mellan 10 - 12 så äter jag frukost i bilen (idag blev det macka + nektarin), den sena frukosten innebär att jag inte blir hungrig förns på eftrmiddagen och lunchen äts då mellan 14-15. Sen när jag kommer hem vid 19, så är jag inte hungrig förns ungefär vid 21. Suck..

Idag har vi som det ser ut nu sex st leveranser, så förhoppningsvis blir det lite fart här idag :D Well well, vi hörs sen! :)

ang. headern.

Kategori: Creative stuff

mina vänner, mina vänner.
Ikväll kommer det ske ett header byte här i bloggen.
Nu när jag faktiskt har tid att kolla på min blogg så inser jag ju att jag har en TANDBORSTE i munnen på bilden till vänster.
Har dessutom lite nya bilder på G så det blir nog ett headerbyte ikväll, annars är jag ganska nöjd med designen. Enkel som tusan, ganska stilren och lättnavigerad? Säg till om ni tycker jag ska ändra något  (förutom headern då) :D

"Back in black"

Kategori: Fashion and style

En utav fotosessionerna i det senaste H&M magazine tycker jag är helt amazing, modellen heter Angela Lindwall och temat är Back in Black.
Jag älskar allt. Alla outfiter. All styling. Ljussättningen. Poserna. Modellen.
Om ni inte har möjlighet att bläddra i ett eget nummer så bjuder jag på mina personliga favoritoutfits här (man kan också checka in magazinet på hm.com)

Titta och njut, jag skulle kunna kopiera precis alla outfits rakt av och spatsera omkring såhär i höst (dock kanske jag skulle ha på mig något under skinnjackan, fniss.)




Jag måste nog säga endå att min absoluta absoluta favorit outfit är den svarta "läder"tubklänningen över den gråa tischan med det underbara halsbandet. Delightful!

Jag kan inte säga det nog med gånger. Det här fotoreportaget är KLOCKRENT. UNDERBART. OTROLIGT. HELT AMAZING. Jag ä l s k a r det! Åh, kan inte sluta titta och jag känner hur ha-begäret växer sig allt större. Tubisen ska bli min! Och helst allt annat här också :D

H&M beställningen

Kategori: Shopping



I slutet av augusti (v.35) kommer dessa godbitar att komma hem till mig :D
Underbara älskade höst säger jag bara, jag kommer vara så snygg i höst! :D
Allt kommer alltså från H&M och blev endast 836:- (inkl. frakt) eftersom jag hade 10% rabatt :)

Goddag

Kategori: Everyday chat

Hej allihopa :)
Hur mår ni idag? Jag mår bra, sitter i Sollentuna och mår jävligt bra.
Har precis gjort allt som jag ska, så nu väntar bara allt annat, allt som sker lite mer impulsivt om ni förstår : )

Alldeles nyss när jag la in bilar så såg jag en Sorento med reg.nr LYX123. Ett kanske inte helt fel reg.nr :D
Det är roligt när man har ett lite roligare regnr även fast man slipper lägga ner pengar på det, tex så sålde vi en KIA ceed i förra veckan som hette MOA och något fiffigt nummer. Den sålde vi enbart för regnumret det kom in en liten tant och utbrast: Nejmen lilla MOA, det är klart att jag ska ha en bil som heter Moa. Den här tar vi.
Det är alltid roligt när det blir så :)

Ikväll kommer jag nog komma hem ganska sent, kommer inte kunna åka från Sollentuna förns tidigast 18.15 så kommer nog inte vara hemma förns säkert 19-19.30. Men vad gör det om tusen år? haha.
Jag är ganska flummig. Jag hoppas att det kommer in någon spännande leverans, hittils har det bara varit en leverans, men jag hoppas på fler! :D

Jahapp, nehepp. På återseende mina vänner. Jag ska nog svara på lite kommentarer som ramlat in de senaste typ... två månaderna. Bättre sent än aldrig väl? :D

En viktig dag väntar

Kategori: Everyday chat

Godkväll. Klockan är som ni ser ganska sent och egentligen borde jag redan sova, men man gör oftast inte saker som man egentligen borde, eller  hur?

Idag har det varit en riktig chilldag, det blev lite pizzamys hos mamma & co på eftermiddagen, lite film&tvmys här hemma hos mig nu på kvällen osv. Jag har alltså praktiskt taget inte gjort ett skit. Tagit det lugnt, ätit lite glass och bloggat lite. Underbart. Hoppas att det kommer fler sådana här dagar! :)

Imorgon är det dags för jobb igen, det är en viktig dag imorgon. Imorgon ska jag nämligen för första gången styra hela Sollentunaverksamheten SJÄLV. Imorgon har Bertih & Kjell åkt till Spanien och jag måste fixa allting helt själv. Min upplärningstid är över, det är nu dags för mig att testa mina egna vingar. Sköta allting själv. Spännande!

Jag såg nyss en jäkligt dålig film, kommer inte ens ihåg vad den hette men det var 21.00 filmen på 3an iallafall. Den handlade om en skilsmässoadvokat och en pengakåt kärring. Catherine Zeta Jones spelade då pengafreaket och George Clooney advokaten. Det var som upplagt för att lyckas men ändå så tyckte jag filmen var en flopp, endå kunde jag inte sluta titta, men så brukar det ju vara.


Just nu väntar jag på att bli riktigt trött så jag kan sova, jag har aldrig varit riktigt bra på att somna. Har alltid legat och vridit och vänt på mig, tänkt för mycket och slappnat av för lite. I 18 års tid har min mamma fått tjata:  Försök slappna av bara! Tänk inte på något särskilt så somnar du snart. Nu har jag ingen mamma här som kan tjata så då får bloggen hjälpa mig på traven.

Vill ni förresten se allt det fina jag beställde från H&M idag? Jag har inte orkat installera picasa eller photoshop på min lappis än så det blir inga coola kollage, men ni kan få vanliga hederliga rektangulära bilder om ni vill :D? Ja, vänta lite så kommer de, hej så länge :)

Update - Nej, ni får inte se mina härliga inköp idag. Orkar inte med tråkiga bilduppladdningar och vill hellre visa er kläderna i deras rätta glans så vänta tills imorgon är ni snälla :) PUSS

Sammet entrar min garderob

Kategori: Shopping



Jag hittade ett par helt gudomliga sammetsleggings på Bikbok i torsdags och de fick följa med mig hem. Även fast jag inte gillat sammet innan så jag totalt såld nu. Jag är tillochmed helt såld på sammetsklänningen som finns på H&M. Helt otroligt eller hur? Hihi. Dessa underbaringar kostade iallafall 149:- och kommer alltså från Bikbok.

pivileged

Kategori: Movies and music

Jävla Megan. Åh, jag blir så irriterad. Varför ska hon alltid, alltid, alltid krångla till allt och "förstöra"?
Som nu, nu har hon fått sin Will, men nejdå. Då ska hon se till att de inte ska träffas mer, man blir ju galen!
Nog för att det är 15 minuter kvar av dagens avsnitt samt fler kommande avsnitt men varför ska hon krångla till det här när hon äntligen fått Will?! SUCK!

Update -
Okej, det kanske löser sig. Will är ju en sådan liten gullsnutt. Men det här jobbet oroar mig.. Min mage klarar inte av såna här intriger, haha! Men ja, privileged är en underbar serie och jag är så glad att den fyller ut mina söndagskvällar. : )

På tal om tv-serier, när kommer Desperate Housewives komma igång igen tror ni? Jag börjar känna höstvibbarna nu så det enda som fattas är ju att det också kommer igång igen.

 Förresten så la jag en beställning hos H&M idag, leveransen är beräknad till v. 35. :) Jag längtar sönder, det fick bla bli en cardigan, en trenchcoat, väst osv. Slänger ihop ett litet collage sen så får ni se :)

Jag längtar så himla mycket till hösten, mina nyckelord just den här hösten kommer vara stilrent, business chict, stickat och spetsat med en lite rockig edge. Det kommer bli så bra! :)

Nu mina vänner ska jag kika igenom mina bilder, tror nämligen att jag fortfarande har några readiamanter att visa upp för er :)

FYND! FYND! FYND!

Kategori: Shopping





Var inne en snabbis i Kista Gallerian i fredags och kunde inte låta bli att kika in på Gina Tricot, där inne hittade jag nog de bästa REA-fynden i hela mitt liv, de båda klänningarna har jag kikat länge på och jag höll på att svimma när jag såg priset, 49 resp. 29:-. Kjolen tycker jag är lite fulsötsnygg så den fick också följa med, jag menar 29kr? Oj oj oj.
Jag är så glad över dessa fynd och längtar efter att få använda dem :D 

Det svarta bältet uppe på den första bilden fick också följa med hem i fredags, det kostade 49,50 och kommer från H&M.

Jag älskar min lilla lapp!

Kategori: Everyday chat

Åååh, nu är jag sådär löjligt glad igen.
Det är nämligen så att jag precis formtaterade om min lilla laptop men installerade vista istället för xp :)
jag fattar inte varför jag inte har gjort det tidigare? Har använt vista på min stationära sedan 2006 och JAG ÄLSKAR DET.

Så nu är min lilla laptop också med i vista-gänget och ack vilket underbart gäng vi är :D
Det känns som om jag aldrig kommer sluta använda lappen nu, tack windows för vista. TACK!

Avsaknad av saknad

Kategori: Everyday chat

Ja, rubriken är komplicerad.
Mitt liv är ganska komplicerat.
På senaste tiden har jag kännt att jag inte saknar folk på samma sätt som jag har gjort förut.
Jag saknar inte några vänner, även fast jag inte har träffat många av dem på jättelänge, jag saknar inte min pappa, jag saknar inte klassen, inte skolan, jag saknar inte någonting känns det som. Verkligen ingenting. Någon som jag däremot kommer sakna är en person som slutar på jobbet ganska snart, fan. fan. fan. Det känns inte roligt.

Jag tror att anledningen till att jag inte hinner bry mig om folk längre är att jag jobbar så mycket som jag gör och så fort jag inte jobbar så tänker jag ändå på jobbet hela tiden. Det är alltid så mycket att hålla reda på, så mycket man ska komma ihåg osv. Nu sitter jag dessutom med Sollentuna-butiken i mina händer, det kallar vi ansvar.

Sollentuna i mitt hjärta.

Kategori: Everyday chat

Hej kära vänner.
Uppdateringen är inte på topp men håll ut mina vänner, from nu på måndag kommer jag sitta ensam på mitt kontor, jobba i egen takt och ha tillgång till dator dygnet runt nästan så det kommer, det kommer :)

Idag var jag på lite sightseeing i Sollentuna, mitt lilla kontor är lokaliserat jävligt bra måste jag säga. Har gångavstånd till Sollentuna centrum och fem minuter i bil till både Stinsen köpcentrumet i Häggvik och stora Kista gallerian. VAD GLAD JAG BLIR :D

Berith, som jag rycker inför nu den här månaden säger att man kan åka iväg när det blir lite lugnt, hejdå dötid och hejdå pengar alltså. Hohoh. Äntligen har jag hittat hem. Hihi.
Jag triva bra här i Sollentuna faktiskt, men alla, precis alla jag träffat säger: Ja, blyg är ju det minsta du är. Det är bra det.
Och ja, blyg.. Det är nog det minsta jag är! Det finns ingen vits att blyga igenom hela livet.

Nu mst jag gå, TJING :D

Ångest

Kategori: Right from my mind

Fyfan, vad dåligt jag mått nu ikväll.
Fick lov att ta en riktig lång promenad runt stan för att lugna ner mig lite.
Jag är 19 år, tog studenten i somras och har sådana otroliga drömmar och framtidsvisioner så det är inte sant.
Nu har jag ett underbart jobb som jag älskar och jag kommer antagligen få stanna, liksom, få en ordentligt fast anställning. Och jaa, jag är hur glad som helst över det. Men ändå har jag något i magen som skriker: PANIK! och som hoppar omkring så man blir galen.

Vad händer med mina drömmar? Med mina enorma visioner? Kommer jag aldrig mer plugga? Kommer jag aldrig få göra ordentlig karriär? Kommer jag fastna i bilbranschen i hela mitt liv? Kommer jag kolla tillbaka på mitt liv om 50 år och tänka vad fan gjode jag sådär för?


Jag är så rädd. Så oerhört rädd för framtiden. Jag vill inte ångra något i mitt liv, jag vill leva maxat och jag vill inte avstå från något jag vill göra. Åååååh varför har jag sådana bekymmer när jag bara är 19 år?! Jag vet inte vad jag ska göra. Hur vet man det? När vet man om man gör rätt? Nej nu måste jag sova, hur jobbigt det än känns. Ge mig gärna lite tips och råd om ni vill, hjälp mig att spåna lite inför framtiden. ♥

Modekungen

Kategori: Fashion and style

Galet heta klackar hos Modekungen.
Jag diggar de här två paren otroligt mycket, jag önskar att jag inte vore så lång.
Då skulle dessa sitta på mina fötter och jag skulle trivas så himla bra!
Underbara är vad de är.


I'm in love with an.. jaguar!

Kategori: Want to have


Jag svimmar. Jag svimmar. Jag svimmar.
Idag när jag checkade in Judith Leibers väskor så skytmade jag något leopard-liknande,
hann dock inte kolla mer och glömde sedan bort det.
Nu kikar jag in och ser denna skapelse. Hjälp mig! Ge mig €6,432.28 nu på pricken och jag skulle vara världens lyckligaste tjej.Men den här på axeln skulle jag känna mig som en riktig prinsessa, det är helt otroligt.
Vilken skapelse, vilket konstverk.

Todays.

Kategori: Outfits



(nice putar-pose;)

gladdisar - primark. chinos - åhléns. linne - h&m. nitarmband  - lindex.

Wishlist

Kategori: Want to have

Åh, jag älskar Judith Leibers alla väskor, hon har så otroligt coola designer!
De här två finns hos netaporter just nu och jag tycker de är jättesöta :D Dock kostar de runt 50.000 kr styck så det förblir just önskningar :)

It's about your hair

Kategori: Beauty



Mina fem favoriter i hårvårdsväg.
Efter att ha testat niveas shampo så visste jag direkt att de skulle bli favoriter,
jag har testat så många olika shamposorter så jag blir knasig, men den just den här serien, intense repair, är en klar favorit. Jag kör på leave-in-kuren också. Två andra produkter som jag använder dagligen är ett smoothing lotion från got2b (schwarzkopf serie) och serumdroppar från Sunsilk.


Psst...

Kategori: Everyday chat

Tänkte bara säga att eftersom bredden på bloggen har blivit mindre så blev det ju lite knas på mix by linda sidan, då kollagen var för stora. Nu är de nerskalade så nu är det bara kika på! :) puss!

Pastasallad

Kategori: Wellness



Mumsans, jag lyckades med en god pastasallad nu till kvällsmat.
Hela min bodanova-skål blev full så det blev två proppfulla matlådor
 och en liten skål i kylen kvar.
I salladen är det strimlad kalkon, räkor, fetaost,
 isbergssallad, paprika, tomat och gurka.

Nu ska jag snart sova, kanske slänger in ett litet inlägg om mina hårvårdsfavoriter, vi får se :)

Rockigt sött

Kategori: Want to have



Jag fullkomligt älskar denna gammelrosa klänning som finns hos H&M. Den är riktigt flicksöt och jag skulle matcha den såhär, allt sött måste ha en salt sida. Men den där kombon blir klänningen en riktig fullpott i höst. Jag längtar!

Bikerjacka i mocka - MQ. Nitarmband - cocoo.se. armband - topshop. leggings - h&m. stövlar - jimmy choo

Myskväll.

Kategori: Everyday chat



Älskade Ben&Jerrys!

Det blev filmkväll igår med Tessan, underbara Tessan :)
Vi åt B&J, kollade Bert o. Ice Age och skrattade ihjäl oss.
Härlig kväll. Härlig kväll som fan.