llindhlm fashion my way.

FEARLESS

Kategori: Everyday chat

Doesn't matter what you say - I'm fearless
Doesn't matter what you think - I couldn't care less
Doesn't matter if you stay - doesn't matter if you go
Don't give a damn no more - no

BAD DAY

Kategori: Everyday chat

Vilken daag! Är totalt slut, huvudet skriker, ryggen värker, halsen strejkar. Suck.
För att försöka förstå smärtan i ryggen så kan ni tänka er den värsta jävla nackspärren ni kan fast i ryggen och en riktig jävla träningsvärk på det, inte okej. Stelare än en vandrande pinne.

Ikväll ska jag hem o städa i garderoben. Ska dessutom laga mat hade jag tänkt.

Förresten, idag invigde optimisten Linda Lindholm sin ljusa vårjacka från H&M (se inlägget nedanför). Hon tyckte det var ett bra beslut imorse men ångrar sig lite nu när hon sitter och fryser o kollar ut på det gråa vädret. Vart fan är liksom våren?

MY GARDEN COLLECTION

Kategori: Shopping

Det känns som om vartannat inlägg här handlar om den uuunderbara garden collection från h&m. Och ja, jag fullkomligt älskar den. Därför tänkte jag ägna ännu ett inlägg åt den, fast den här handlar det om MY garden collection, nämligen de plagg som jag köpt och faktiskt behållt!



1. Skitsnygga shorts 199 kr. När man bär dem känns det lite som om man är på safari. Rekommenderar dem, ett 1perfekt nyckelplagg för sommaren, stylingmöjligheterna är många! 2. Min absoluta favorit i sommar. Den dagen jag fick hem den hade jag på mig den hela kvällen hemma, ärmarna är grymma och passformen perfekt.




3. Mc-jacka i mjukt bomull. Snyggt att den är brun med gulddetaljer tycker jag, kommer användas flitigt! 299kr. 4. Superskön jacka, som är längre i modellen. Även den med gulddetaljer. Kostade 399 om jag inte minns fel. 



5. Superskön klänning, kostade bara 99 kr! Ett riktigt fynd, finns i två andra mönster ocskå. Skynda fynda!

Något som omfattar hela kollektionen (så vitt jag sett & känt) är att materialen är UNDERBARA. Så himla sköna! Mjukaste jag känt, hela kollektionen bygger på återanvänt material.

MY GIRL IS TURNING TWENTY

Kategori: Everyday chat

TVÅ GÅNGER LINDA

Kategori: Everyday chat



Stressad dag idag, en miljon leveranser (känns  det som), en nära vän som firar 20, ett core-pass ikväll, en stökig lägenhet, en miljard saker att fixa... HEJ TISDAG!

Recension: blommiga shorts

Kategori: Fashion and style

Dessa blommiga shorts beställde jag hem från H&Ms The Garden Collection, jag fick dem igår. Med hög förväntan rev jag upp paketet och blev direkt lite besviken, färgerna var inte alls de jag hade föreställt mig. Materialet däremot var så himla skönt! Testade dem och känslan var ungefär som om jag skulle traskat runt i ett par lite förstora och slitna flanell/bomullskalsonger. Det såg ungefär ut så också så dessvärre är de nerpackade igen och snart på väg tillabaka till H&M igen. Synd tycker jag för de var verkligen tillalande på bild. Så tyvärr, ingen höjdare enligt mig. Har ni köpt dem och trivs bra med dem eller totalt älskar dem? Berätta gärna!

Godnatt. Det blir inget mer Bloggande idag...

Kategori: Everyday chat

foto349 (MMS)

Godnatt. Det blir inget mer Bloggande idag. Nu sitter jag med lite kvällsfika framför tvn. Hörs imorgon. :)

I TAKET LYSER STJÄRNORNA. Sitter hemma hos...

Kategori: Everyday chat

foto347 (MMS)

I TAKET LYSER STJÄRNORNA. Sitter hemma hos mamma o co nu. Har fått god mat och nu ska jag kolla på film. I taket lyser stjärnorna. Mamma gick precis iväg o skulle jobba. Jag håller på att tvätta också, verkligen behövligt. Hörs sen.

godnatt kära läsare. Jag träffade precis a...

Kategori: Everyday chat

foto345 (MMS)

godnatt kära läsare. Jag träffade precis alvin o gänget det här har varit en bra kväll! Godnatt <3

Godkväll på er. Nu väntar bio, vi ska se f...

Kategori: Everyday chat

foto342 (MMS)

Godkväll på er. Nu väntar bio, vi ska se farsan. Som ni ser har vi ätit gott och lillpojken har köpt nya skor. Nu ska vi köpa biogodis :) puss!

MATBLOGG?

Kategori: Everyday chat

Haha, skrattade lite för mig själv när jag tittade igenom bloggen nu, ser nästan ut som en matblogg med alla muffins, mat o frukostbilder. Haha! Men det är det ju inte, tycker däremot att det är viktigt att ha en blogg som speglar mitt liv som modefreak och då ingår ju såna här grejer, matlagning och storhandling.
Ikväll väntar Kistagallerian, jag och William ska dit o äta och bara strosa runt i affärer. Det var himla länge sen vi gjorde något bara han och jag så det ska bli mysigt. Efter det så har vi planerat filmkväll med massa gott. Imorgonkväll ska jag och Emma också ha en totalslapp kväll, lite pyjamaspartyaktigt med allt smarrigt ni kan tänka er, bra film och sleep over. Det ska bli en riktigt lugn o skön helg.. Fast.. Med tanke på alla räkningar igår kommer de flesta helger i April bli lugna o sköna, utgångar och sprit ligger inte högst på min prioritetslista tyvärr.. Nästa helg kommer nog mest bestå av flytt men det ska bli roligt, ser verkligen framemot det! ♥ Tjingtjong.

JAG ÄR STOLT!

Kategori: Everyday chat

foto338 (MMS)

JAG ÄR STOLT! jag är inte bara vaken, har lyckats göra frukost också. Nu ska jag skynda mig o klä på mig. Ska till uppsala direkt nu på morgonen. Puss!

CHOKLADMUFFINS

Kategori: Wellness

TODAYS DINNER

Kategori: Everyday chat



Glömde säga att jag varit riktigt duktig nu ikväll! Har storhandlat, lagat mat och bakat! Ett litet bakcollage kommer strax, det blev chokladmuffins iallafall. Till kvällsmat blev det pommes, jättegott "kebabkött" (hittade i köttdisken, fläskkött är det), creme fraiche franska örter och smarrig sallad. Det satt fint det. Tre nya tidningar fick följa med hem, Sofis Mode, Cosmo och CHIC. Nya tidningar är äkta vardagslyx, tycker ni inte?

TRADERA

Kategori: Everyday chat

Herreguud. Vilket jobb.
Har iallafall lyckats få upp tre plagg (HÄR!)
Det ska komma upp fler, det lovar jag.
Nu ligger iallafall två älskade klänningar och min fuskpäls uppe.
Nu ska jag sova, godnatt ♥

PANIC!

Kategori: Right from my mind

Jag har ett problem. Ett faktiskt ganska hemskt problem. Jag har ett köpmani som sitter djupt etsat i huvudet. Jag betalade nyss räkningarna för denna månad - slutsumman hamnade på över 11000 kronor... Skulle jag ha haft en vettig uppfattning om pengar och shopping skulle jag nog legat på närmare fyratusen. Men tyvärr har jag inte det. Jag tycker det är så jävla sorgligt, jag sitter här och gråter och jag blir så arg på människor som kallar dem själva för "Shopaholics" för att det låter lite tufft o klaschigt. Dom har ingen aning. Har de träffat på baksidan av ett köpberoende? Jag är fortfarande på en nivå där jag har råd att betala allt och klara mig tills nästa lön, men hur tror ni att det känns att bränna 7-8tusen per månad på kläder, skor, väskor, make-up och sådana saker. Jag vet. Jag ÄLSKAR det. Jag älskar att klicka på bekräfta köp knappen, jag älskar att få mail som berättar att jag har paket på väg, jag älskar älskar älskar att öppna paket och testa nya plagg.. Men sen då. Jag bryr mig inte om mina nya klänningar som hänger med lapparna kvar. Jag tittar inte på väskorna som fortfarande har plasten kvar på axelremmarna, jag använder inte nya skorna än för det är "inte tillräckligt fint väder".. Jag skiter i allt egentligen...

Suck.. En gråtattack o en liten panikångest senare har jag nu fotat 5 SPRILLANS nya klänningar med lappen kvar, två fuskpälsar och ett par sprillans nya aerobicsskor som ska upp på tradera NU! Hörs snart..

BABBEL A LA ME

Kategori: Everyday chat

Hej vänner,
hur är det med er? Jag ska strax packa ihop o åka hem, slutar nämligen om fyra minuter! Denna kväll blir inte lika glossig som jag önskat, istället för modemingel på Topshop i Gallerian (Stockholm) så väntar städ, räkningar som måste betalas och VÄRLDENS TVÄTTBERG. Det sistnämda vet jag inte vad jag ska göra med då det finns ZERO tvättider i min lilla tvättstuga. Jag har klarat mig ett jävla bra tag nu men nu börjar jag märka att det börjar ta slut på underkläder.. Det här är nog ett nytt rekord! Brukade alltid, alltid, alltid tvätta på söndagar förut men sen slog mina bakis-moments till och jag avbokade den första tiden, sedan den andra... Och nu har jag inte tvättat på över en månad! Tur är ju iallafall att jag har en garderob som ser ut att ha gått på anabola, så det tar inte slut på kläder att ha på sig iallafall.. Kollade nyss igenom årets Fashion Against AIDS kollektion hos H&M. Det här året står de för den helt själva, inga kändisar inblandade. Hur som helst är den GRYM och ikväll kommer det antagligen upp ett kollage med mina favoritplagg. Kollektionen beskrivs som en festivalinspirerad kollektion och det stämmer fint, jag längtar faktiskt tillbaks till baja majorna och lervällingen på Hultsfred! Nå nog om det, nu väntar Ica.. Ett tomt kylskåp ska fyllas. Puss o hej! ♥

THURSDAYS LOOK

Kategori: Outfits



Fläta i håret, svart fodral, haklappshalsband och en svart kavaj på det. Nu vill jag ha sommar! ♥

MOBILBLOGG

Kategori: Everyday chat

foto329 (MMS)

testar att skicka in en mobilBlogg. Solen lyser fint utanför fönstret :)

ONSDAG

Kategori: Everyday chat

Hej på er busar,
jag hoppas det är bra med er. Idag är det helt okej med mig, jag har en härlig träningsvärk i magen, ryggen och låren och det är bara så skönt. Dessutom så lyser solen idag och det gör så man blir mycket gladare.
Jag har egentligen massor med shopping att visa er har nämligen fått hem ett lass från H&M, tröjan från Black Book, och lite brallor från Ellos & Halens. Dock har jag inte hunnit fota något än, men jag lovar att det kommer. I lasset från H&M var det med en underbar klänning från the Garden Collection! Jag fullkomligt älskar den, den sitter perfekt och de stora ärmarna fulländar hela känslan totalt. Den kommer få följa med till Marbella!

Ikväll ska jag ha insläpp i stallet och sen måste jag hem o laga mat. Kanske slänger in en dagens, idag kör jag på boyfriendjeans, lila converse o skjorta.  Hörs sen! ♥

THE SATURDAYS - UP

Kategori: Movies and music





Superbra träningslåt, älskar den! ♥

CONVERSE LOVER

Kategori: Shopping



Min lilla samling so far. De nyaste är de ljusrosa som kom på posten i lördags.
Fy vad jag tycker om dem allihop! Ren skokärlek snackar vi här. ♥

MARBELLA - PUERTO BANÙS ♥

Kategori: Everyday chat

Då var resan bokad och betald, Puerto Banús här kommer jag!
Åker 6/5 och kommer hem 13/5. Det blir en supermysig vecka i Marbella tror jag. Jag längtar! ♥

MY THIRD LOVE

Kategori: My tattoos



Igår tatuerade jag mig för tredje gången, den här gången blev det Hope på vänster handled. Jag älskar den! Den blev precis som jag hade tänkt mig och den är SÅ FIN! Tatueringar är det bästa som finns tycker jag, nummer ett inom accessoarer.  ♥



KÄRLEK ♥

THE GARDEN COLLECTION - PART TWO

Kategori: Fashion and style



Här kommer ett till litet kollage med de underbara plaggen från H&Ms the garden collection men den här gången valde jag att ta med de mer jordnära plaggen. De är så himla romantiska och underbara. Jag längtar järnet tills jag kan gå klädd så här, nu är det bara någon månad kvar! ♥

¡BLACK BOOK SALE!

Kategori: Shopping




Nu är det rea hos black book och jag kunde givetvis inte hålla fingrarna i styr, det fick bli "Memories never die" i den rosa/lila versionen, tischorna kostar bara 199 kr nu. Det är fri frakt över hela världen så passa på! ♥

THE GARDEN COLLECTION

Kategori: Fashion and style



Idag släpptes alla plagg i The Garden Collection, jag älskar dem! Hann knipa åt mig några plagg, skulle kunna beställa precis allt om jag inte hade haft några begränsningar. Det är så snyggt! Här är de lite mer färgglada plaggen, jag kommer fixa ett kollage med de ljusare o stilrenare plaggen också. Ett stort plus med den här kollektionen är att priserna har legat precis som övriga H&M plagg och tillome lite lägre känns det som. Så här vill jag se ut i sommar, punkt slut! ♥

BAD THURSDAY

Kategori: Everyday chat



Det är inget roligt väder ute idag, grått o kallt. Det är en riktig "vara-hemma-o-spela-spel-dag" tycker jag. Men hemma är jag inte, nej då, jag sitter på jobbet med en dubbel creamichoc o ska snart ta mig an en stor hög fakturor. Heja mig. Ps. Mitt hår är ett riktigt yrväder idag. Ds. Förresten! Jag har inte skrivit ett enda sms idag, man kan säga att jag har påbörjat ett såkallat sms-rehab!

MY BREAKFAST TODAY

Kategori: Everyday chat



Min frukost idag, tropisk juice och ciabatta. Jag måste handla ikväll så jag kan äta frukost hemma imorgon!
Snart blir det att dra iväg till Strängnäs och efter lunch kommer det hit en försäljare, vi hörs sen!

THE SHOES

Kategori: Fashion and style

BREAKFAST

Kategori: Everyday chat



Jag skulle vilja ha frukost nu. Den här kalkonmackan från McDonalds som jag käkade i måndags skulle sitta fint. Drygt. Jag vill åka hem nu!

WILL SOMEONE DO MY LAUNDRY?

Kategori: Everyday chat

Goddag vänner,
idag känner jag mig oerhört skabbig även fast jag duschade igår. Vet inte alls hur jag har sovit i natt men jag vaknade med hela munnen full av slem, helt blodig pga sprucken läpp och svart under ögonen... Sen fanns det dessutom ingenting att ha på sig (JAG HAR KLÄDBRIST PGA TVÄTTBRIST!!) så nu sitter jag i ett par skitiga leggings och en tröja som luktar öl efter helgens bravader. Jag spyr snart. Tjarå.

PLAYME JEANS

Kategori: Fashion and style




pics: http://www.christeric.com/

Det här är sjuklig inspiration från det nya märket Playme Jeans som bland annat Christine ligger bakom. Hur grym är hon inte? Stylingen på den här plåtningen (som givetvis även C ligger bakom) är också to die for. Nu vill jag bara ha sommar, shorts, fläta i håret och leopardmönster i massor. Freakin amazing!

PICKLES ARE GREEN

Kategori: Everyday chat

Roses are red
Pickles are green
I like your legs and
What's in between




HAHAHAHAHAHA!

SUNDAY REGRETS

Kategori: Everyday chat

Hi mates, whats up?
Var ett tag sedan men ni vet ju precis hur mina helger är. Fullt ös från att man slutar på fredagen tills ja, nu typ. Haha. Den här helgen har varit galen och jag försöker att inte tänka för mycket på det. Den här veckan längtar jag som tusan tills torsdag och slutligen fredag! Just nu sitter jag och har ett djupt samtal på msn med Tessan, en tjej som verkligen förstår mig utan o innan just för att vi är så himla lika på vissa fronter. Det är alltid skönt att ha någon som man kan prata med om allt. ♥ Snart ska jag nog spela lite Wii fit, det var länge sedan och jag blev just lite sugen, hihi. 'Hörs sen!


LUXURY

Kategori: Shopping



Nu är de här! Inte världens bästa bild men ack så bra produkter. Det här är typiskt vardagslyx för mig och de gör så att det blir lite roligare att gå upp på morgonen för att sminka sig. ♥

BUT THURSDAY, I'M IN LOVE

Kategori: Shopping



Idag hämtade jag ut ett paket som anlänt från Friis & co. I låg dessa underbara väskor och även två turkosa ringar. Pyramidnitar i all dess ära, jag är kär! Det är långa axelremmar på båda men på den svarta är det en hake så man kan lika gärna bära den som clutch. Oooh, hur himla snygga? ♥

TOP THREE AT THE OSCARS

Kategori: Fashion and style





De här tre damerna tycker jag toppade på Oscarsgalan som gick av stapeln nu den sjunde mars. Alla tre verkligen strålar och deras klänningar är ingenting man skulle tacka nej till. Sättet som Rachel bär upp örhängen på är fantastiskt, till och med en armbandstjej som jag blir sugen på ett par riktigt stora örhängen. Tummen upp för dem alla! (Psst, Sandra Bullock vann dessutom kategorin Bästa kvinnliga skådepselare för sin roll i The blind side.)

SUNGLASSES AND A LEATHER JACKET

Kategori: Fashion and style


bild: stockholmstreetstyle.feber.se

Hur mycket mer vår kan det bli? Solglasögon och skinnjacka, mina största vårmåsten. Den här våren har jag min nya coola skinnjacka med nitar från H&M Exclusive att inviga, det ser jag framemot. Jag har redan börjat med min lite tjockare skinnjacka och det känns så bra, nu längtar jag bara efter gröna träd och bara ben!

SUNNY DAY

Kategori: Everyday chat



Hej på er, jag har haft en riktigt svacka nu efter helgen och har inte förmått mig att uppdatera bloggen. Nu känner jag dock att jag är på g igen, det känns bra. Igår kom paketet med min nya mascara från Lancome o täckstiftet från YSL. Finns det något lyxigare än underbara skönhetsprodukter? Det tror inte jag, speciellt ysl:s produkter är jättelyxiga med deras guldiga hylsor och vackra förpackningar. Tummen upp! Just nu ser jag fram emot två saker riktigt mycket, först The Garden Collection hos H&M som släpps i webshopen 18/3 och min tatueringstid den 19/3!

ME AND ME BAILEYS

Kategori: Everyday chat



Ha en underbart bra fredag kväll o helg önskar jag och min smarriga baileys!
Observera mina nylackade nudenaglar, så snyggt. Puss!

STRIPES

Kategori: Want to have



Denna. vill. jag. ha.
NU.
Kista Gallerian någon? ♥
Monki - 500 kr.

BLAZER BLAZER BLAZER

Kategori: Fashion and style

Ett hett tips till er som ännu inte hittat en blazer att spendera sommaren i - BikBok har snygga varianter i marint, svart o puderrosa (kanske någon mer färg?) med härligt randigt foder för ynka 199 kr. Come on, go get it!



bilder: bikbok.com

WELCOME TO LANCOME AND YSL.

Kategori: Beauty



På eftermiddagarna är det riktigt svårt att hålla emot shoppingsuget... Idag fick en concealer från Yves Saint Laurent och en mascara från Lancome hoppa ner i ett paket på väg hem till mig.. Egentligen skulle jag inte.. Fast det här var ju bara saker jag behöver. Hihih.

DON´T PANIC. WE HAVE IT!

Kategori: Beauty



Kicks nya reklam "Don't panic, we have it!" är jättesöt tycker jag. Den ska med glimten i ögat illsustrera vår relation till våra skönhetsprodukter. Poängen är att man kan gå till Kicks kunna köpa nytt o få hjälp med precis allt. Jag tycket det är Spot on!

A NEW DAY

Kategori: Everyday chat

Godmorgon, hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det helt okej, trött och seg och skulle helst av allt vilja åka hem och sova. Bion igår var bra, spännande och fartfylld. Dock kommer jag inte ihåg om jag själv sett det tecknade Alice i underlandet men den här var iallafall bra. Ingen riktig barnfilm tycker jag för den var lite otäck då o då, hihi. Idag har jag ingen lunch med mig så jag ska kolla om kanske Jasmine eller Emmsan vill äta lunch med mig. Är lite sugen på PadThai.. Men nu ska jag fortsätta jobba, slänger in två inspirerande bilder från hm magazine, det nya numret släpptes idag!



ALICE IN WONDERLAND

Kategori: Movies and music




Ikväll blir det att gå på Alice i Underlandet! Ska bli riktigt spännande, att döma av alla bloggerskors reaktioner efter filmen så verkar den vara riktigt bra. Ser fram emot det.

THE BLUE

Kategori: Fashion and style



Ett litet kollage jag slängde ihop i plyvore, shorts från H&M och Forever21.
Döskallejersey från Topshop, den andra från Forever21.

THE NECKLACE

Kategori: Fashion and style



Alltså Rachel Zoe har så himla grym stil,
denna outfit är supersnygg! Älska halsbandet!

SPRING FASHION

Kategori: Fashion and style


bild: instyle.com

Jason Wu, Calvin Klein, Fendi, Nina Ricci.

I vår tycker jag verkligen att det är pastellernas tur att ta plats.
Jag är faktiskt lite less på riktiga skarpa och klara färger (dock
kommer min klargröna kappa få hänga kvar, en
riktig favorit!)
och tycker att pasteller är ett perfekt
sätt att välkomna våren  på. Att köra på grått
och beiget på fötterna passar perfekt. (se bilden!)
Nu önskar jag bara att våren snart kommer. ♥

GREAT BREAKFAST

Kategori: Wellness



Vem kan tro att jag, Linda Lindholm, lyckades gå upp 06.30 imorse och göra frukost? Jag är själv så himla stolt för jag brukar alltid försova mig tills typ kvart över 8, men nu sitter jag tillome här och kan blogga om hur duktig jag har varit utan att känna stress, för klockan är inte ens halv åtta än! Det blev iallafall äggröra, keso, gurka, skinkmacka o äpplejuice till frulle idag. Nu SKA jag vara lika duktig alla andra mornar också, hihi. Godmorgon!

MONDAY

Kategori: Everyday chat

Hej på er,
hoppas det är bra med er idag. Med mig är det helt okej.
Dagen idag har varit hektisk och jag har knappt hunnit tänka. Det börjar lugna ner sig nu och snart får jag ju åka hem. Ikväll ska jag och Emma åka o handla, jag behöver köpa massamat hem, ska ju dessutom bli bättre på att äta frukost o så så det blir mycket sånt. Sen ska vi käka något tillsammans också, gott! Ikväll måste jag dessutom betala alla mina räkningar! Har aldrig varit ute såhär sent med dem, brukar alltid lägga in den när ja får dem så de dras direkt på löningsdagen men den här månaden har  det varit så himla stressigt så jag glömt bort!

Har ni tips på någon bra matblogg? Jag behöver inspiration ochnya ideér. Gärna lite grönare mat eller vad man ska säga. Allatips är varmt välkomna. Vi hörs senare. ♥

Snygga Rachel Zoe, snyggt med lila naglar & läppar till den röda jackan. Älskar dessutom ringarna!
bild:
stockholmstreetstyle →