llindhlm fashion my way.

SHOULDERS

Kategori: Fashion and style





Det här är min nya tröja från New Yorker. Den kostade 89 kr! Den är så himla mycket jag. Axeldekorationerna är grymma, den är svart och hur skön som helst. Den är lite längre än en vanlig tröja och passar perfekt til ljusa jeans o svarta converse. Bilderna är tagna nu för några sekunder sen och just exakt nu sitter jag i min säng, äter en morot o taggar inför inventering på ica som drar igång om en halvtimme. Nu ska jag skynda mig så jag hinner få i mig ett äpple också, haha. Ville bara visa er min nya tröja. Vi hörs sen. ♥ 

QUEEN

Kategori: Everyday chat

Godmorgon, en regnig, blåsig och kall torsdag väntar.
Jag ska alldeles snart bege mig till Strängnäs, har mycket att göra där idag. bilinventering, fixa klart ver.pärmen och gå på lunchdejt. Haha.

Ikväll ska jag inventera på Ica bergvreten, jag är överallt kan man säga. Herregud.. Nu är det mindre än en vecka kvar tills Jasmine fyller år och jag drar till Marbella, jag längtar som en galning! Hoppas bara det är fint väder när jag kommer dit, men annars blir det nog bra ändå.

Just nu kan jag inte riktigt förklara stadiet jag är i, dagarna verkligen svischar förbi, jag hinner inte ens reagera, jag känner mig töntigt fulländad just nu men ändå saknas det så himla mycket.. Det känns som hela jag bara strålar men jag vill inget hellre än att gå o gräva ner mig...

TUESDAY NIGHT

Kategori: Everyday chat


Jag alldeles nyss innan jag hoppade in i duschen, coren gick bra!

Hej på er. Har varit himla mycket nu i några dagar. Nu sitter jag iallafall i soffan och tar det lugnt, äter äpple & kollar på desperate housewives. På jobbet är det fullt ös och kvällarna är över innan man vet ordet av. Snart är det bara en vecka kvar tills jag drar till Spanien, skööönt!

EAT SOME PINEAPPLE AND FIND YOUR WAY TO THE STARS

Kategori: Everyday chat



TIDSFÖRDRIV

Kategori: Beauty



Måste köpa nya lack.. Så länge sedan man använde sig av dessa så de var alldeles klibbiga!

Skulle egentligen ha jobbat idag men känner och märker av lite magsjuketendenser så jag är hemma. Lite tid över resulterade i en fransk manikyr. Det var så länge sedan så jag inte ens kommer ihåg sist. Dock har jag lyckats ha av nästan varenda nagel så längden är väl inget att hurra för. Igår var det solglasögonsparty, bilder på mig & Jasmine i våra snygga brillor kommer alldeles snart.

WOW THATS JUST WOW

Kategori: Fashion and style



Wow! vilka snygga klänningar jag hittade hos Lindex! Den översta outfiten som är läskigt helvit är så jävla läcker, med de där örhängena och skorna till blev det en fullträff.. Synd bara att helvitt är nästintill omöjligt att hålla helvitt & att jag inte passar vidare bra i stora örhängen.. Men snyggt, det var det! Den rosa klänningen sen har underbara linjer. De kostar 349 resp. 299 kronor.

YESTERDAY

Kategori: Outfits


Såhär såg jag ut igår, beiga chinos, vit tischa och min lösa cardi i ljuskhaki. Ser ni vad stökigt det är på mitt köksbord? haha! Igår städade jag iallafall så nu är det fint i min lägenhet igen. Nu ska jag förbereda för stängning, det är 40 min kvar men bättre att börja lite sakta nu än precis innan. Hörs sen. ♥

FOREVER UNIQUE

Kategori: Fashion and style

Jasmines klänning som jag skrev om i lördags kommer som sagt från Forever Unique, den är helt gudomlig! Dessvärre blev det i stort sett inte ett enda kort från i lördags, men här kommer produktbilder på skapelsen. Den passade Jasmine som handen i handsken och den uppfattningen jag fick var att den var välgjord och ja, underbar!Här kan ni kolla på fler härliga skapelser, http://www.foreverunique.co.uk. De flesta klänningarna ger mig riktigt ha begär och jag skulle önska att jag skulle iväg på någon temafest eller liknande så man kunde få köpa på sig en äkta bakelse.

PINEAPPLE

Kategori: Everyday chat

Halloj, just nu sitter jag på kontoret i Strängnäs och njuter till Romeo & Juliet med The killers. Jag ska jobba här hela dagen idag. Det kommer bli roligt, lugnt och skönt till skillnad från i Enköping. Imorgon är det dags för KIA konferensen, kan erkänna att jag är lite nervös! Åt godaste frukosten imorse. Fyra annanasskivor, lite vindruvor och en passionsfrukt toppat med härlig juice! Jag gillar ju egentligen inte annanas (som ni som känner mig vet) men fy tusan vad gott det var med färsk annanas. Jag är nästan frälst! Talk to you later.

PARTY! SOMEONE IS TURNING 20 IN 19 DAYS

Kategori: Everyday chat




Hej på er, nu sitter jag hemma hos Jasmine o dricker lite cider. Suprise suprise. Jasmine fyller 20 år om 19 dagar så ikväll ska vi ha kalas på Joar Blå. Vi har varit o hackat grönsaker nu på eftermiddagen så ikväll blir det tacobuffé och en jävla massa dricka. Jasmine har VÄRLDENS finaste klänning, den kommer från Forever Unique och är helt amazing, ni ska få se! Jag däremot har min gröna studentmiddagsklänning som kommer från England, HEJDÅ!

HEJ HEJ HEJ

Kategori: Everyday chat




Hej på er, just nu ligger jag i Jasmines säng och chillar lite. Anjana testar klänningar inför imorgon (20 års fest väntar!) och Jasmine assisterar med dragkedjeknäppning osv. Det var sagt att det skulle snöa idag men turligt nog har jag endast fått skymta lite regn. Igår invigde jag förresten mina ljusrosa converse, hihi! Det var en vacker syn kan jag lova, gud vad jag älskar mina converse. Nu ska jag läsa lite bloggar, har varit så mycket senaste tiden så har inte hunnit hålla mig uppdaterad. Vi hörs snart!

NEW SHOES

Kategori: Shopping


DAGS ATT STÄDA

Kategori: Everyday chat



Coren blev inställd så istället springar jag runt i sportbh o linne o städar som en tok. Det var läge kan man väl milt säga, hihi. Idag hämtade jag ut två par converse på posten, ett par nya vita all star hi och ett par vita låga. Hej sommaren jag är redo! Ett tips är att göra som jag och beställa sina converse på Halens där de är mycket billigare än på övriga ställen. Jag brukade tex alltid beställa mina på Junkyard eller Stadium men på Halens hittar man äkta Converse för 100-150:- billigare, de höga liggerp å 599 ist. för 699 o de låga 549 ist för 699! Både dessa två vita o mina ljusrosa kommer från Halens, smart! Hörs efter desperate.

SWEET DREAMS

Kategori: Everyday chat

Godnatt nu ska jag, jasmine o anjana sova. vi ska inviga jasmines nya lägenhet, haha roligt som tusan. Vi blev tvingade att sova här eftersom Jasmine aldrig skulle våga sova ensam första natten, ni vet, tänk om det skulle spöka! Haha, nej nu ska vi skynda oss att sova så vi alla orkar jobba imorgon. Tjingeling! ♥

YESTERDAY

Kategori: Everyday chat



DONT MESS WITH MY HEARTS

Kategori: Outfits



Mina hjärtbrillor som inhandlades i Brighton för över ett år sedan är ett par riktiga älsklingar. De kommer från Primark och kan verkligen höja en outfit, tummen upp för mina hjärtan! ♥

MIU MIU - GET THE STYLE

Kategori: Fashion and style




Jag fullkomligt älskar duvmöntret som man hittar i Miu miu:s vårkollektion, det är så sött och känns riktigt rätt. En budgetkedja som såklart inte varit sen att också anamma trenden är Gina Tricot.. För 129:- får du detta linne och kan också känna dig härligt bevingad.

IN BED

Kategori: Everyday chat




Godnatt på er, jag sitter i sängen och ska alldeles snart sova. Arbetsnarkoman som man är promotar jag KIA dygnet runt, haha. Join the revolution vettni. The revolution är att kia har grymma nybilsgarantier, sju år (!!) på alla modeller, det är grymt vill jag lova. Kvällen har spenderats först hos min moster som faktiskt fyllde 35 år idag! Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap. Efter det traskade jag över till Emma där det även där bjöds på trevligt sällskap, jag har haft tur idag, hihi. Det har även klunkats lite cider och rosa pantern så i natt kommer jag sova fint. Imorgon ska jag kanske tvätta, har ingen ordentlig koll, hoppas bara att det inte var idag jag hade tvättid.. Haha, nog för att jag inte har så mycket tvätt men ändå, måste få in rutinen ordentligt igen. Well, see you later aligator.

Sitter på mc donalds med mina favorittjeje...

Kategori: Everyday chat

foto005 (MMS)

Sitter på mc donalds med mina favorittjejer. Ha en fin kväll nu fina läsare.

THAT THING THEY CALL TIME

Kategori: Everyday chat

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag loggade in på min stackars blogg och såg att det var s-e-x d-a-g-a-r sedan jag uppdaterade sist, heja! Vad kan jag säga? Det har varit en totalt crazy vecka på jobbet och alla kvällar har varit helt fyllda till bredden. Jag hoppas att det är bra med er iallafall. Vet inte riktigt vad jag mer ska säga just nu, har precis duschat o ska laga lite lunch nu. Hörs senare. I promise.

SHOULDERS LACE WAISTS

Kategori: Fashion and style




Nya bilder från Bikboks stylebook. ♥

GODMORGON SUNSHINES

Kategori: Everyday chat



Hej på er och GLAD PÅSK! Nu har jag nästan precis vaknat och ska klä på mig för påskmat. Sedan blir det mat och godis hela långa dagen, det är väl så när det är påsk, hihi. Igår gick andra kvällen av påskfesten på stapeln, jag skulle inte gå ut, nej nej, men endå stod jag och jasmine ensamma på dansgolvet inne på chili och dansade från 24 - 03. Det var superroligt! Nu ska jag lägga på ett kol för jag ska hinna till maxi innan 12 också o köpa ett påskägg till my cousin, alltid ute i sista sekund, jaadå.  ♥ Vi hörs sen, ät mycket god påskmat nu och passa på att fläska i er massa godis!

BJUDER PÅ BILDBOMB

Kategori: Everyday chat




Igår gick första kvällen av årets påskfest av stapeln, ligan var på plats. Givetvis. Andra bilden högst upp visar väl ungefär var nivån låg.. Lite suddigt och glatt. Haha. Just nu ligger jag nyduschad i soffan och smider planer med Jasmine via facebook. Vad ska vi hitta på? Förresten, jag invigde mina nya chinos från ellos med mina röda converse och paljettjacka!

CRAZY THURSDAY

Kategori: Everyday chat

GALEN dag idag! Har varit full fart på jobbet och hela eftermiddagen har varit stressad med hundra saker att göra o fixa. Har även varit ut i stallet och tagit in hästarna.
Nu sitter jag äntligen nyduschad och med den första baileysen i magen. Fiiint. Nu kör vi, det blir joar och "house-legenden" Jonas Sellberg i Dj-båset!