llindhlm fashion my way.

tidsbrist

Kategori: Everyday chat

Godkväll :)
Jag har egentligen massor att skriva om och har även ett litet lager med outfitbilder att bomba bloggen med, men ne. Har inte tid. Tid tid tid. Tid är en bristvara som jag har jäkligt ont om. Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna. Men det jag skulle säga var att jag lever, jobbar arslet av mig och ja.. inte så mycket mer faktiskt!

Nu ikväll har jag varit på Hockey, ESK - Arboga och esk kammade hem det hela med 5-3 vilket är grymt :) Men jaa, jag lovar att det ska bli mer ordning på bloggen när allt lugnar ner sig (när det nu gör det?). Har sagt att jag väntar på att det ska lugna ner sig sen dagen efter studenten men icke. Det går inte så bra. Men ja. Vi får höras bloggen. ♥

Isadora Wonder Nail

Kategori: Shopping

Införskaffade mig ett nytt fint nagellack nu på kvällskvisten.
Nämligen nr 195 från IsaDora wonder nail. Matte Velvet.
Jag älskar det.

spargris

Kategori: Everyday chat

Jag älskar att spara små mynt. Det är så roligt att räkna då o då och inse hur mycket några kronor kan bli i längden. I fredags fick jag en liten present av mamma som var en liten söt spargris med texten "born to shop" på. Hon tyckte väl liksom alla andra att den texten passade in bra ;) haha. Den är iallafall jättesöt.
Sedan tidigare har jag två spargrisar där en faktiskt är en gris med en supertuff döskalle på (den här är ganska stor) och sedan en liten geisha! (Denna har jag fått i present av min kusin<3:) Just nu har jag enkronor + 50 öringar i "döskallen" och femmor o tissor i geishan :) men nu blir det nog 10or i lillgrisen :) haha. Men ja. Visst är de söta allihopa?

fredagens party

Kategori: Outfits




Hej :)
Här kommer fredagkvällens outfit. Jag är ledsen. För jag brukar aldrig redigera en bild innan publicering, men den här kunde jag bara inte visa. Dock var det den bästa bilden där man såg kläderna, så det fick bli en ansiktscensur. Bäst för både er och mig ;)

Jag älskar iallafall min klänning från h&m och kvällen till ära bar jag den med en t-shirt under (den börjar ju trots allt bli höst och vill inte att det ska kännas så naket), mina älskade converse åkte också på och på vägen ner bar jag även min mc-jacka. Blev lite mycket skinn där ett tag, men vad gör det? ♥

Sunday

Kategori: Everyday chat

Härliga härliga söndag.
Sitter här och äter risgrynsgröt och myser :)
Ska börja tvätta kl 15 o nu tittar jag på Idol.

Jag ska städa lägenheten idag också, är lite vääl stökigt.. Men dock inte så hemskt som det brukar vara ;)
Jag har dessutom pengaångest. Känns som om lönen som kom i Fredags är borta redan. Har liksom betalat räkningar för 5 o 5 redan o kylskåpet ekar tomt. Fan. Fan att det ska vara så jävla dyrt att leva! :/

well well. Ska väl försöka komma igång med städningen nu. Puss & hej!

waiting for emma

Kategori: Everyday chat

hej o hå farbror blå
Har precis klätt på mig sammetstights o oversized tischa. haha. mysklädseln för ikväll.
läderfodralet och lite annat smått o gott ligger nerpackat tills senare ikväll då det är dags för party på joar ;)
Jag väntar på Emma, vi ska åka o handla snart sen ska vi hem o laga mat medan Jasmine har dansträning :)
Det blir kyckling o rostade rotfrukter, lämnar själva tänkandet åt mästerkocken emma :)

Jag roade mig lite med min webcam medan jag väntade. sötnöt som man är. haha! enjoy :)




Friday!

Kategori: Everyday chat

Hej.
Idag är det ingen toppen dag precis, känns faktiskt som om det var jävligt länge sen jag hade en toppen dag.
Iallafall. Var hos tandregleringen imorse och fixade en sak som lossnat, sen åkte jag till jobbet och nu jobbar jag för fullt. Det är alltid hundra saker som ska göras, men det är roligt :)

Jag har ångest över helgen, skulle egentligen varit helledig = välbehövligt och jääävligt skönt. Men nejdå.
Nu har jag som aldrig kan säga nej till något sett till att få jobba. Jag och Löfgren ska promota Dacia på Elgiganten i Västerås. Jobbar 9-17 på lördag och 11-17 på söndag. Så har liksom lika fullt upp som vanligt.

Ikväll blir det iallfall utgång. Det ska jag unna mig själv ;) haha! Puss!

Saknad

Kategori: Everyday chat

usch. hatar sånt här. kan inte hantera den här sortens känsla.
man gråter. skakar. ryser. önskar sig långt härifrån.
ibland saknar jag dig så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
jag vill inte ha det såhär. men jag gör inget åt saken. jag orkar inte.
även fast det aldrig varit bra så önskar jag ibland att allt var precis som förut.
när jag fick träffa dig varje dag. jag vill att du ska förstå hur mycket du betyder.
jag vill att du ska känna det jag känner. saknad. jag saknar dig.
jag vill skratta med dig. köra som en biltjuv så man mår illa. titta på bra film. äta godis.
spela tv-spel. må bra. veta vad du gör och vad som händer i ditt liv.
Jag vill vara din dotter.




älskar den här bilden på oss..
kanske för att det är den enda som
finns som inte är 18 år gammal..

old one

Kategori: Outfits

Godkväll :)
Nu sitter jag och kikar lite på Idol, eller ja. det tog ju precis slut, men tittade gjorde jag ;)
Spännande! Hoppas man kan kolla imorgon.

Jag hade tänkt att slänga upp dagens outfit här på bloggen men hade glömt att fota! Vilket var synd för idag kände jag mig snygg. Hade mina Converse och då känner jag mig förstås alltid som en rockstar. Haha.
Här iallafall gårdagens outfit :) Puss o hej. Skriver kanske när jag ska sova, ska upp tidigt imorgon.. (tandreg. 08.10! jävla tandställning att krångla!)




jeans - crocker. cardi - h&m. väska - gammal som satan. kavaj - h&m

när det yttre slipas till skiner insidan

Kategori: Everyday chat

Jaha. Varning för lite nakenchock. Haha. Jag har iallafall nyss hoppat ut ur duschen och sitter nu här med lena ben och glansigt hår. Tänk att så lite kan påverka så mycket.
Jag känner redan hur humöret stigit och hur jag typ, strålar!

På bilden har jag hårinpackning i håret med plastpåse på (verkar lite bättre då har jag hört) och i facet har jag en härlig lermask som har hallonfrön och aprikoskärnor i sig.

Tycker det är liiite lustigt att Kings of Leon har två låtar som heter Use Somebody och Be Somebody på samma album, haha! Kan nog lätt bli ihopblandat osv. Men ja. Låtarna i sig är inte ett dugg lika, eller, lika bra kanske ; D King of Leon-bröderna är så snygga! Speciellt Caleb (sång) och Jared (keyboard &bas). Deras kusin Matthew är inte heller helt fel. Men jaa. Det är väl Nathan som jag inte tycker är så värst snygg. Haha. Men BRA är dom! (Måste såklart tillägga att jag tycker Caleb passar bäst i kort hår (som nu) och inte i långt som förut!)

Så jaha, vad gör man? Jag ska sova typ exakt snart :D
Fyfan vad skönt. Ska se till att vakna i tid imorgon så jag hinner äta frukost o borsta tänderna hemma. Brukar inte det annars, som idag vaknade jag tex 08.30 o åkte hemifrån typ tio i. Hann bara klä på mig o packa väskan sen var det dags att dra. Det är ingen bra morgon när det blir så. Men. Jag ska bli bättre på mina morgonrutiner, MÅSTE bli bättre! :)

Men med det tror jag nog att jag säger godnatt :)
Hörs imorgon kära vänner :)
Imorgon kväll blir det dessutom hockey i Sala! HURRAY :D

Jag drunknar i disk!

Kategori: Everyday chat



Konstigt att man blir less när man dag efter dag kommer hem och möts av all denna disk! Jag orkar inte.
Fattar inte hur det kan bli sådan oreda. Men idag tog jag iallafall tag i skiten så nu är det diskat o klart.

Jag har Takida, Bon Jovi och Kings of Leon strömmandes ut ur högtalarna så humöret är på topp! Älskar deras musik. Tänk att musik är så mäktigt egentligen, det betyder så mycket för så många och kan hjälpa till med humöret massor! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och passa på att ta en riktig långdusch med hårinpackning, benrakning, ansiktsmask och efter det brunutansol! Senare ikväll kommer jag förhoppningsvis vara som en ny människa. Haha. Puss så länge :)

todays

Kategori: Outfits


skinnpaj - H&M. Tröja - H&M. Väst - H&M. Mössa - Åhléns.

Haha. Snygging va? Idag blev det ett photoshopcollage istället för picasa.
Den här outfiten är så typisk mig, ocg jag fullkomligt älskar den :) till hade jag som jag skrev tidigare mina vita converse :) Snyggt va? :) Ni kan ju skita i bebismagen (som det egentligen inte bor någon bebis i men det låter ju lite bättre än chips&godis-magen) ;) godnatt!

Monday

Kategori: Everyday chat

Hej!
Kom på imorse att jag skulle till um prick 8 o inte 10 över så det blev lite stressigt, men jag hann iallafall och det är ju bra :)
Så nu har jag lite att fundera på, haha! Jag var också hur duktig som helst och bokade en tid hos deras psykolog/kurator. Känner igen alla symptom som sakta kommer krypandes och vet hur otroligt dålig jag är på stresshantering så jag tyckte det var bra gjort :)

Idag har jag på mig mina converse, en lång svart tröja, en grå lååång väst och svart/silvriga smycken. Till det har jag min skinnpaj och en svart mössa. Jag är så snygg :) Haha. Tog lite bilder imorse så ni kan få se ikväll :) Nu ska jag jobba på o skriver alltså mer ikväll när jag kommer hem. Puss o hej :)

sweet freakin dreams

Kategori: Everyday chat

ja, dags för sängen. Jag kom på att helgen är slut och att jag dessutom ska till um imorgon kl 08.10.
Så det blev att fort som fan kasta sig ner i sängen. Har bäddat med nya lakan idag och då blir det extra skönt att sova, så därför ska jag fatta mig kort så jag kan få sova lite mer. haha ;)

bjuder på två webcamsbilder från idag, osminkad och allmänt snygg. Kolla förresten hur långt mitt hår blivit, eller, jag tycker det ser långt ut iallafall :)



Känner att mitt bloggsug har kommit tillbaka iome den nya designen o sådär,men vad tycker ni, skär det "röda" i headern sig med det rosa? För jag tyckte jag fick fram en lite mer rödrosa nyans, men jag vet inte. Ska kolla ordentligt imorgon, för det värsta jag vet är röd & rosa ihop. Så jag kan ju inte figurera bakom en blogg som blandar rött o rosa. Haha. Nemen, godnatt friends.

Prince Charming

Kategori: Right from my mind

Jag är så trött på folk som hela tiden tjatar. Tjatar om killar och kärlek hit och dit.
"Varför har du ingen kille nu då Linda?" "Du är kanske lite väl kräsen Linda?" "Ska du inte ha någon kille då Linda?" "Hur går det med killarna då Linda?"
Är det något fel med att inte vilja ha någon kille för tillfället? Måste alla killar man träffar bli till något seriöst?
Varför får inte jag som bara är 19 år skita i allt vad kallas ansvar och få leva livet utan att få höra detta eviga tjat? Tror folk ärligt talat att det enda sättet man är fulländad på är tillsammans med en kille vid sin sida? Jag tror inte det. Jag är så less på allt sånt. Efter år och år med problem så måste man väl kunna få skita i förhållanden för en liten stund?

Och även om man nu vore redo för att skaffa en ny kille, tror då folk att det är lika lätt att hitta en vettig kille som det är att vinka till sig en taxi på New Yorks gator? Det är inte det vill jag lova. Och det handlar fan inte om att vara kräsen. Eller. Jag är en ganska elak bitch. Så att hitta någon som jag inte stör mig på efter en vecka och som jag inte vill strypa efter några dagar är nog ganska svårt. Tycker att alla killar är mer eller mindre störande så fort de öppnar käften. Men, överlag så handlar det inte ens om det. Jag vill bara inte. Dessutom känns det som om jag typ slopat alla mina jävla chanser. Fast. Jag är ju bara 19 år. Kanske måste man göra bort sig och bete sig lite illa för att hitta prince charming? Jag vet inte. Men jag tycker att alla (speciellt alla 50+are) borde tagga ner på tjatet. Tack o hej.

(Skulle dock Alexander Pettyfer eller Robert Pattinson stå utanför min dörr skulle dom mer än gärna få stanna;)

Ny sportbh

Kategori: Shopping


Igår fick jag min nya sportbh från New body (Williams hockeylag har sålt).
Tycker att det är ruggigt billigt med 150 kr för en sportbh.
Liksom, min stay in place kostade 400! Den här är iallafall skitskön och ja, jävligt prisvärd :)
Sitter stadigt som tusan och allt känns väldigt stabilt och behagligt.

Ni får väl "ursäkta" för dessa lättklädda bilder, men det kändes inte så lättklätt på något sätt.
Tänkte också ursäkta att jag ser så blek ut, men så blek ser jag ju faktiskt inte ut ser jag nu ;)

Haha iallafall. Rekomenderar alla New bodys produkter starkt.
Strumporna och trosorna är också grymma vad jag vet :)

we weren’t born to follow

Kategori: Movies and music

We Weren’t born to follow
Come on and get up off your knees
When life is a bitter pill to swallow
You gotta hold on to what you believe
Believe that the sun will shine tomorrow

And that’s a saints and sinners pleas
<3


Ett lass kommer lastat...

Kategori: Shopping

Här är några utav plaggen som jag plockat ut senaste dagarna :D
Gillar allt starkt, den första gråa cardin och skjortklänningen är dock extra stora favoriter.
Har egentligen två (eller fler) paket att fota och visa upp men här kommer iallafall lite, tänkte att det var bättre än inget;)


Cardi nr 4 är lika som nr 6 fast olika färg ;)
Kunde inte låta bli, beställde först bara den gråa, men fick lov att starta datorn direkt morgonen efter för att slänga med den rosa också, och det mina vänner, det var ett klokt val :D

Tandis

Kategori: Everyday chat

Hej!
Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch, är lite trött och seg men är riktigt glad :D
Hittade nämligen ett gallery script som verkar skitbra som jag ska testa ikväll, hoppas på storslaget resultat ;)

Imorse fick jag åka in till tandregleringen på en akuttid för bågen hade blivit lite väl lång och vass på ena sidan så jag var där och slipade ner. Vaknade nämligen helt blodig och sårig, men ja. Nu är det alltså fixat.

Idag anlände en 2010 Ceed. Känns väldigt Ford Mondeo inuti, men. Jag gillarn endå. Dock tycker jag nog om 08+09orna bättre. Men det blir nog bra :) Nu ska jag väl fortsätta jobba lite, skriver mer ikväll för nu jävlar är jag på hugget :D

psykisk obalans

Kategori: Everyday chat

Hej kära ni.
Jag är inte alls på topp, är typ i psykisk obalans.
Jag har så jävla mycket att göra så jag dör.
Jag har inget sting att blogga längre, ingen tid till något.
Senaste tiden har det tex dimpt ner två nya H&M-paket, men har varken tid att fota plaggen eller visa er. Men jag är nöjd med allt iallafall..

Imorgon har jag iallafall bestämt mig för att isolera mig från omvärlden för att få samla krafter och bara sova hela kvällen typ. Jag vill fortsätta ordentligt med Pernillas hemsida (det enda som är kvar är bildgalleriet och har en jättebra idé på G), sen vill jag mosa i mig chips och dip (om all tandsmärta försvunnit tills imorgon) och städa undan här. Det har aldrig aldrig aldrig varit så här jävla stökigt i min lägenhet!! Ska bli så skönt att få röjja undan. Men japp, nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova tills imorgon. Ni kan ju kika in här som vanligt för förr eller senare dyker det upp en uppdatering. Jag hoppas på förr för jag är less på att vara så här stressad och nere. Men japp. godnatt!

hörs imorgon.

Kategori: Everyday chat

jaha, då var det kväll och snart dags för en ny vecka igen.
Jag skulle egentligen sova för ungefär en timme sen, men det gick ju såklart inte.
Så under den här timmen har jag hunnit träna lite wii fit och kollat på Notting Hill. Filmen är ju inte riktigt slut än men jaa..

Haha, uppdateringen har på bloggen har inte varit suverän den här helgen men jag har mest sovit mig igenom den. Helgen alltså. Imorgon blir det inte heller mycket uppdatering. Ska åka vid 8 till Sollentuna imorgon och sen är det över. Hm.. Jaja. Jag borde verkligen sova nu. Inväntar två stora h&m beställningar som jag faktiskt inte hunnit visa er än men som droppar in nu i veckan. JIPPI! godnatt :D

04.08

Kategori: Everyday chat

Godkväll (morgon?) mina vänner.
Nu har jag nästan precis kommit hem och studsade rätt ner i sängen efter en snabb ansiktstvätt och lite tandborstning. Det är första lördagen på istortsett hela sommaren (alltså sen typ 13 Juni) som jag inte har nååågonting inplanerat. SÅ JÄVLA SKÖNT. Som jag har längtat efter den här dagen, mmm. Har precis stängt av ljudet på mobilen och kastat iväg den till en av fåtöljerna så nu kan jag omöjligen vakna av den imorgon iaf:D

Resten av den här helgen har jag planerat ska bli en riiiiktig seghelg. Har ingen planerat förns på söndag kl 15 o då ska jag tvätta, fyfan vad skönt. Imorgon ska jag sova och sedan spendera timmar framför datorn, tänkte nämligen jobba med pernillas hemsida som jag aldrig hinner med.
Ni ska få se när den är klar och ligger uppe sen, den blir bra faktiskt ;) men ingen trodde väl något annat heller?


Neee nu ska jag lägga mig ner o sova en lång och välbehövlig sömn.
God natt, sleep tight.

ps. jag invigde skinnklänningen idag! :D ds.

FreDAGENS

Kategori: Outfits

Life saver

Kategori: Wellness



Ibland när man är stressad, hoppat frukosten och är på springande fot är en smoothie fint att ha till hands.
Den här är från MinuteMaid och har en smak av banan, ananas och apelsin. Smarrig och består dessutom till 99% av äkta fruktjuice. Den kostar runt 15 kr och finns att köpa bla på Statoil. ♥

Söta frimärken!

Kategori: Everyday chat



Sveriges utan tvekan sötaste frimärken är dessa med små bananer på-
De är så oerhört söta och jag skulle bli mycket gladare när jag får post om de hade så här söta frimärken.
Det röda är ju perfekt om man ska skicka kärleksbrev tillexempel :D

Dessa söta frimärken kan man finna på mitt jobb :) Jag använder det röda kärleksmärket till alla snälla kunder och fakturamottagare ;)

Letar utbildning

Kategori: Everyday chat

Jag vet vad jag vill och ska göra nu.
Jag ska plugga mediaproduktion, marknadsföring o sånt.
Typ kanske lite ekonomi och företagande?
Jag är skitpeppad. Tänker söka till HT2010 eller VT010.
Plugghästen i mig har vaknat och jag längtar efter läxor, föreläsningar och seminarium.

Har ni några förslag på bra utbildningar i omnejd?
Har hittat ett bra program i Gävle. Men ska kika lite på Mdh o Uppsala. Vore ju kul att kunna ha kvar lyan.
Droppa gärna in med ideér och tips, blir jätteglad :)


Lamborghini Gallardo Spyder

Kategori: Everyday chat

Idag kom baben som det varit sån hysteri för hem.
Idag kom lilla lambon till Enköping.
Idag blev jag helt till mig för vårt nya tillskott.
Idag anlände en orange Lamborghini Gallardo Spyder till Bilvalet i Enköping. ♥



Foto: Bilvalet i Enköping AB.

mer höst-inspiration

Kategori: Fashion and style

Jaa. Jag kunde liksom inte nöja mig med att visa er de förra fyra outfitsen så jag bestämde mig för att visa ett gäng till som jag verkligen inspireras av. Jag älskar hösten! Jag gör verkligen det, gillar alla färger och material som entrar våra garderober då. Och som jag tidigare nämnt, tycker H&M gör ett så fruktansvärt bra jobb. Kolla bara det här kollaget! Alla outfits är liksom fulländade med små detaljer och accessoarer som gör alltihop oslagbart. Såhär vill jag se ut i höst, med markerade axlar, stickade mössor, pälsvästar och den rätta businesstylen. ♥

inspiration på HÖG nivå! ♥

Kategori: Fashion and style

Jag har suttit och drömt mig bort på h&m ett bra tah nu. Älskar hur de stylar och kombinerar vissa plagg.
De här fyra outfitsen är helt amazing tycker jag och de har dessutom lyckats pricka in några av höstens ledord, enligt mig. Se bara på den underbara paljettklänningen, eller det tajta fodralet mixat med stora armband. Eller deb vardagliga outfiten som toppas med dekorativa sömmar och långa kedjor. Love it!


jag har gjort "kollaget" själv så låt det gärna stanna här, tack :) ♥
outfit-bilder: hm.com

Aupair & things to do before I die

Kategori: Everyday chat

Jag tror att jag har bestämt mig nu..
Jag kommer åka utomlands i framtiden och arbeta som aupair eller något liknande.
Har tänkt på det så himla länge och nu när Anna åkt så känns det verkligen som om jag också skulle vilja dra.
Dessutom har jag den senaste tiden lyckats klicka mig in på bloggar som handlar om personer som är runt om i världen och jobbar som bla. aupair. Det känns liksom lite som ödet.

Så ja, jag tänker kanske dra om ett år eller så, lite beroende på hur det blir med mitt jobb också. Kanske åker någonstans redan i Januari? haha! Ne, men. Det tror jag helt klart är en sak som jag vill göra.

Jag har liksom en liten lista med saker jag vill göra innan jag dör tex. tatuera mig (som redan är avklarat, men det kommer komma fler!), åka på festival (som  också redan är avklarat, men det kommer bli fler här med), hoppa fallskärm, bo utomlands några år osv. 

Jag tycker det är bra med lite mål o sånt i livet. Typ hela min vardag är uppbyggd av delmål och saker jag ska klara av o sånt. Det är bra. ♥



förresten.. fick ett sms av Anna idag och hon är iaf framme, familjen är trevlig, huset fint o barnen söta. Det låter ju bra :D Så nu vet ni också det:)

Skor nu, okej?

Kategori: Everyday chat

Okej. Det som jag behöver nu är skor!
Höststövlar och några fler par converse ;) haha.
Nej, men det här är mest en liten note to my self att det är skor som gäller nu!
Jag har shoppat ganska mycket senaste tiden och om man inventerar lite i garderoben nu så är det enda som behövs skor, stövlar och boots.
Och.. så skulle jag behöva lite nya basplagg. Långärmade vanliga toppar, t-shirts och linnen börjar det bli brist på. Men främst skor!

Okej, lilla linda. Kom ihåg det nästa gång du drar kortet eller klickar på "bekräfta köp" i någon webbshop.
DU BEHÖVER SKOR!

puss!

en till beställning..

Kategori: Shopping

Ni som läser min blogg ganska regelbundet vet att jag är en total H&M fantast.
Idag fick jag se att de hade 50% rabatt på vissa utvalda höstplagg, endast idag så shälvklart klickade jag hem lite som jag spanat på en stund.
Dessa plagg andas verkligen höst och jag läängtar tills de kommer nästa vecka!

Pyssel

Kategori: Everyday chat

Åh, jag har nog aldrig längtar hem till mitt photoshop såhär mycket som nu.
Ikväll har jag tänkt att bara sitta hemma och pillra med min bloggdesign och jobba med Pernillas hemsida.
Mmm. massa html-pill och designjobb väntar alltså. mysigt :)

Vet inte vad jag ska köra för färgtema på bloggen, beigeoranget, grönt eller svart/grått? :) Vad tycker ni?

Nu ska jag jobba vidare, hörs!

The ring bling.

Kategori: Fashion and style




Jag älskar ringar. Har alltid minst en per dag. Det är så, jag vet inte, underbart att ha ringar på fingrarna.
Bästa smycket som finns, tättdärefter kommer armband.

Jag tycker egentligen att det är så jävla snyggt med halsband & örhängen också, men jag passar så dåligt i det nuförtiden :/

Iallafall, de tre översta ringarna kommer från Guldfynd och den understa mega-bling ringen kommer från Primark eller Krisp, köpte den iaf i Brighton :) puss!

gårDAGENS

Kategori: Outfits



Hoho. Inte världens snyggaste bilder (men det blir det förstås aldrig) haha.

Översta bilderna (jobboutfit)
skinnjacka - h&m (NYNYNYNY). chinos - åhléns. lång topp - h&m. väska - primark.

Nedersta bilderna (kvällsoutfit)
Sammetsleggings - bikbok. lång topp - h&m. skinnjacka - h&m (NYNYNY!) väska - primark. converse.


älskar min nya skinnbikerjacka ;D

090909

Kategori: Everyday chat

Tänk vad jag längtat efter att få skriva det, 090909;)
Men ja, den här dagen är seg. Jag mår inte så bra.
Har jävla massa ångest över typ allting. Pengar. Jobb. Lägenheten osv.
Jag skickade iaf tillbaka några plagg till H&M idag. Ni kanske minns att jag skrev att jag skulle behålla båda skinnjackorna? Jag gjorde inte det, behöll bara den för 499. Den andra fäste jag aldrig mig riktigt vid märkte jag när jag testade förfullt igårkväll.
Det var starkt gjort av mig tycker jag.

Nu är det inte alls långt kvar tills nästa lön kommer eller, ja. några veckor. Jag skulle behöva den nu.
Jag fattar inte. Är det vettigt att man ska behöva vända på varenda krona fast man jobbar över 50 timmar i veckan? Jag tycker inte det! Jag orkar inte. Det lönar sig ingenting. Jag kommer kollapsa. Det är inte värt det?

Har iallafall kameran + sladd med mig så tänkte bjuda på lite outfits från igår. Vänta så ska ni få se.



Förresten.. Idag åker min kära Anna till England och jobbar som au-pair i 10 månader, hjälp! Även fast det går perioder då man nästan inte hinner ses någonting eller knappt prata så blir man helt ställd, tror inte att det ska gå utan henne här i Enköping. Men det kommer det såklart. Jag tänkte iallafall åka till London o hälsa på senare i år. Satsa på en riktig party/shoppinghelg. Ohojaja. Men, Anna. Ha det underbart. Jag håller tummarna för att flygresan nu går bra och ja, ge oss levnadstecken när du kommer fram! PUSSSSS



En gammal bild på mig och Anybanany. Gonna miss miss miss.

black nails

Kategori: Everyday chat

åh äntligen.
äntligen hade jag "tid" att sätta mig ner och måla naglarna svarta.
Jag älskar svart nagellack, det är så hiimla mycket jag.


Idag anlände dessutom mina bikerjackor från H&M. Två stycken fakeskinn midjekorta bikerjackor.
De gick på 399 resp. 499 kr. Älskar dem båda. Ni får se bild imorgon. Den ena som är pyttelite kortare har alla detaljer i helsilver och har förstärkningar på axlar och armbågar. Den har även en typisk mc-jackskrage. Den kostade 499.
Den andra, pyttelite längre i modellen och med detaljer som skiftar i brons/silver har en annorlunda krage, vet inte exakt vad det heter och har puffaxlar och mycket knappar. Även den helt underbar.
Trots två så pass lika jackor så är de så olika.


Bjuder på ett osminkat face och mina nya svarta naglar. Godnatt


Translate my blog

Kategori: Everyday chat

Use this gadget to translate my blog into your language. Enjoy.

Nita mig.

Kategori: Fashion and style

hockey i bålsta

Kategori: Everyday chat



Hej sötnosar.
Jag sitter i bilen förtillfället och fördriver lite tid.
Min lillebror har hockeycup i bålsta och jag hade lovat att komma o kolla på en match.
Dock hade de skjutit fram eller tillbaka schemat (vet inte hur man ska förklara), men matchen som jag skulle ha kollat på skulle ha börjat 13.30 men istället hade dom kört igång 12.30. Därför hann jag endast se en tredjedels period typ, så tänkte invänta nästa match som drar igång 14.40.
Tur att jag tog med mig min lilla lapp och kul att den har webcam  ;D

Anledningen till att jag har mössa är 1. för att det är hockey. typ tradition med mössa. 2. jag har inte duschat på några dagar = mössa på. 3. det är ju ganska sweeet. hiih.

Nu ska jag studsa ut igen och kolla om man kanske kan träffa på lillebrorsan så han iaf vet at man är här. Sen kanske jag går en promenad. Hörs sen <3

What a night

Kategori: Everyday chat

Tjohejtjohej.
Igår blev det utgång och vilken sådan sen då.
Bäst att inte gå in på detaljer, okej? :)
Kom hem ganska sent men nu sitter jag här och taggar jobb. Börjar jobba kl 11 det är skönt iaf,kanske åker förbi mitt "riktiga" jobb också o kollar, hade önskemål på det frå chefen som är på semester nämligen.
Åka dit o checka läget, haha!

Jaha ni, publishme sidan fungerar fortfarande inte för mig.. Kan inte se kommentarer eller inlägg eller nått.
Så kul.

Men ojoj, nu ringde chefen igen. Dags att lägga på ett kol, hörs babes.

jag.orkar.inte.

Kategori: Everyday chat

varför är publishme-sidan helt konstig?
Det började typ igår när jag bara såg tre saker i listan med nya inlägg o sånt.
Typ det senaste inlägget, en bild o inget mer. Men nu ser jag inget! Inga kommentarer, inga inlägg, inga bilder. Nothing. Hela sidan är typ helt tom. WHY?



Varför är det såhär?

TGIF

Kategori: Everyday chat



Goddag.
Jag sitter i Sollentuna nu (sen en tid tillbaka) och går igenom lite fakturor.
Jag fick en snilleblixt på vägen hit och satt i mp3n i bilen och dunkade Hanna Pakarinen hela vägen hit, kärlek på det alltså! :D
Ovan ser ni också en liten släng av dagens kläder, dagen består av lila inslag. Vilket är gulligt. haha.

Ikväll blir det utgång med Sara + Jasmine & co. Walle ringde också o var sugen på party så han kanske också följer med ;) kul!

Jag är redan jävligt hungrig och idag har jag dessutom bara en sketen findus-matlåda med mig. Buhu. Jag vill ha en kock hemma :( Hörs sen!

POWERWALK

Kategori: Everyday chat

Hoh, jag är så duktig. Och stolt.
Ibland är man bra duktig.
Jag kom hem, snorig, hängig och trött. Vad tror ni jag då gör?
Går och lägger mig o tycker synd om mig själv?
Neee, inte riktigt.
Jag tar på mig löpardojjorna, mjukiskläderna och mössan, hänger mp3n runt halsen och drar en timmes runda runt stan.
Tjohej. Trots spöregn och mörker så kändes det jäkligt underbart. Jag är en riktig kämpe :D



Tillbaka i värmen,blöt och trött.

En liten lista.

Kategori: Everyday chat

Bjuder på en lista, kanske får ni veta något ni inte visste innan. Enjoy!

KÄRLEK:

Är du kär just nu?Nej
Har du någon kille just nu?- Nepp
Har du dumpat någon? - Japp
Har någon dumpat dej? - Japp
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Eh ne, det lät inte så "skojjigt"
Vem kysste du senast? - det är hemligt än så länge =D
Vem kramade du senast?- Hmm. Emma kanske?
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Ja ja, självklart. Hångla på.. Eller inte!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Jag var väldigt duktig.
Har du bra betyg? - Om jag inte blivit sjuk i 2an hade de varit mycket bättre. Men jo, de var bra.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Japp, matte b säger jag bara.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Japp :)
Sköter du dej i skolan - Ja det gjorde jag :)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Hehe ne aldrig ;)
Haft mobilen på lektionstid? - Jaa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Njee


FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 + 2 ;)
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Nej bor ensam :)
Trivs hemma?  - Jaja.
Har skrikit och slagit din mamma? - Tyvärr så ja.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Ne händer sällan.
 Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Just dom där orden har jag aldrig sagt.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja. Alltid.


VÄNNER:
Du har vänner?- Någon enstaka ;) HAHA
Du brukar vara med? - Olika, har varierat mycket på sistone
Vem/vilka var du med sist? Jasmine, Oscar & Emma
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jaa ;P
Är det okej att ha kill-kompisar? - HAHa ja!
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - skulle inte kunna döda någon så nej.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja.


FJORTIS:
Du sminkar dig varje dag? - Nee
Putar med läpparna på kort? - HAHA nej
Tar kort på dina bröst? - nej händer sällan
Använder foundation på läpparna? - nepp
Super dig packad varje helg? - nee
Du har kysst en tjej? - jao
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nee
Ditt hår e knallblont? - nej :P

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? -  det händer, det händer
När drack du alkohol senast? - I fredags
Brukar du dricka alkohol? - Jadå
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - Nee
Har du varit full? -  Mjorå


KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - Beror väl på vad man gör. Det är ju mycket som är olagligt som folk gör endå.
Vill du bli kriminell? - Ingen direkt önskan
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Tråkigt för dom stackarna
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hahahah ne
 Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? -  Man får ju bra mat där iaf, men nee. antagligen inte :P

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja :P
När grät du senast? - för någon dag sedan
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ne
Du har slagit ner någon? - nej inte ner.
Du har skadat någon med flit? - ja har ju slagits med flit o folk kan ju göra illa sig då..
Har du någon gång viljat döda någon? - ne
Vem bråkade du senast med? - Ingen aning. Har inte "bråkat" på länge. Har ju blivit vuxen och sansad ;)

ÖVRIGT:
Motto? -  Ta vara på varje dag, it might be your last ;)
Film? - Wedding date & djävulen bär prada
Musikgenre?- almost everything
Lyssnade senast på?- TAKIDA <3
Var det här kul? - Jaa, man får ju tänka till och jag gillar att tänka ; )

2010 är här!

Kategori: Everyday chat

Idag var jag iväg till Kia Motors Sweden.
Där fick jag se och veta lite mer om 2010-modellerna. Jag gillar fördändringarna på Sorenton starkt, det är liksom en helt annan bil. Förändringarna på ceed är också bra, jag gillar förändringar :D
Här kommer några ihopkastade bilder bara för att ni också ska få se några av exteriörs-förändringarna :)

Halva jag dog.

Kategori: Everyday chat

Som den äkta pryl&teknik nörd jag är så betyder givetvis mina kära teknikprylar massor för mig.
Mina datorer, tv-spelskonsoler och kameran är saker som jag inbillar mig att jag inte kan leva utan.
Därför blev jag just livrädd när jag bestämde mig för att gå lite på mitt wii fit och mitt wii inte startade.
PANIK! Jag visste ärligt talat inte vad jag skulle göra. Jag började störttjura, tårarna rann, näsan exploderade, och till slut (efter att jag hunnit ringa till Finland och väcka mamma & co) så startade det. Bara sådär, som om ingenting hänt. Som om det inte just varit helt stendött och inte verkat få någon ström alls, nejdå. Då startade det huxflux så fint. Jag passade på att köra ett bodytest och några muskelövningar. Sedan torkade jag tårarna och pustade ut. Nu sitter jag här med min nya dator i knät. Känner kärleken. Kärleken till teknikens under. Jag skulle vara i tusen bitar om något i min närhet gick sönder. Jag älskar teknik. Jag älskar alla mina prylar.




Playstation 2 silver edition. hp compaq 2230s. nintendo wii.
sony ericsson w980. fujitsu siemes scaleo pi. sony t70 pink.
 mina älsklingar som förgyller vardagen.

Idomin

Kategori: Everyday chat

Finns det något skönare än att låta sina spruckna läppar vila under ett tjockt lager idominsalva på kvällarna?
Testa vettja. Det gör inget om man ser ut som en fjortis-idomin-missbrukare-wannabe för en stund, för det är så bra annars.

Passade också på att testa webbkameran i nya laptoppen, helt okej biler om man tänker på ljuset o allt..





Förresten.. jag äter nudlar med currysås nu. mums!

Finally home

Kategori: Everyday chat

Hej hej!
Nu sitter jag äntligen med min nya älskling i knät och försöker slappna av.
Fastnade i årets hemskaste bilkö på E18 vilket resulterade i att jag kom hem mer än en timme senare än jag borde samt blev så stressad och irriterad själv så jag inte vet vad.

Nu ska jag snart laga någon slags mat så jag får matlåda, sen ska jag mysa ner mig med min nya laptop och bekanta mig lite mer med den, jag har tagit massa bilder på skönheten som ni snart ska få se, skriver snart!

Golla

Kategori: Everyday chat

Nu jäklar åker jag hem, eller ja. ska först banka sen åka till elgiganten och hitta ett fodral/väska till min lappis.
Ni får se bilder o sånt när jag kommer hem sen ;) har faktiskt tagit några pics på outfiten idag, glömde dock kamerasladden hemma... ;P
Invigde som jag skrev på facebook min trenchcoat idag. Supersnyggt och höstligt. uuuh.

Japp, men ja. Hörs ikväll :D

Guess what?

Kategori: Everyday chat

ni kan aldrig gissa vad jag gör! jag sitter vid min alldeles egna underbara HP2230s.
Fick den alltså idag och nu är den klar för att användas. Jag hade tänkt att åka till Elgiganten efter jobbet och kolla efter ett fint fodral till min lille. Det är söt som fan och BRA!

Underbara skapelse,är så glad att jag köpte den :D Skriver mer sen! PUSS

Sweet dreams

Kategori: Everyday chat

Nu ska jag hoppa i säng.
Hittade en jättefin tunika på Ellos, med nitar och allt. Men när jag tittade närmare såg jag att det var ett jättekonstigt sprund i halsen som förstörde allt, så nu är jag lite tjurig. Haha.

Sitter och lyssnar på Winnerbäcks "jag får ingen ordning", tycker den är jättebra. Gillar texten. Och allt annat.
Ska krypa ner med senaste veckorevyn nu och läsa några sidor, hörs imorgon. Godnatt ♥

Kvällsmat

Kategori: Everyday chat


 
Det här är kvällens "middag" :)
Orkade inte göra någon riktig mat, någon som är förvånad?
Iallfall kokade jag några ägg och det resulterade i äggmacka och ja, kokt ägg med kaviar. Smarrigt. :)

jag får liksom ingen ordning

Kategori: Everyday chat



Usch. Jag fattar inte. Ser ut som ett lik.
Har inte varit så här hängig på länge.
Är alldeles blek och förjävlig. FAN.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Goals

Kategori: Everyday chat

Bloppisar är hett.

Kategori: Everyday chat

Bloppisar är typ hetare nu than ever before. Alla, typ verkligen alla har bloppis.
Och folk säljer gaaanska mycket skit. Mycket som jag never ever in my life skulle få mig för att sälja på internet. Massor som jag bara skulle proppa ner i en ICA-påsa och kasta i närmsta sopprum. Men kanske skulle denna bloppis hysteri gynna mig?
Kanske ska jag hem o rensa bland skor & väskor och slänga upp allt på en liten bloppis?
Skulle det fungera tror ni?



Här är en liten to-do list inför laptopens ankomst imorgon:
- skaffa ett nytt och fint laptopfodral. Mitt gamla är först och främst 15" samt s-l-i-t-e-t!
- skaffa en ny liten söt datormus, kanske en trådlös? Min gamla favorit bet Gurra (katten) av sladden på i förrgår. Thaaanks.
- Leta reda på mina adobe creative suit skivor. Nu när jag får en monsterlappis måste jag givetvis fira med photoshop och dreamweaver, HURRAY!

Kommer inte på något mer som jag ska göra. Haha. Längtar tills imorgon :D

winnerbäck & takida ♥

Kategori: Movies and music





Puss på bra musik som pumpas hos mig just nu! ♥

Mår som ett as.

Kategori: Everyday chat

Usch. Måste få berätta om denna jävla dag.
Känner mig inte alls på topp.
Är sjukt snorig = svullen och röd näsa.
Har sjukt ont i halsen. Kan knappt prata.
Har ett stort jävla munsår på g = äcklig känsla och fulhetskänsla på hööög nivå.
Har inte duschat sen i lördags, eller söndags? Hm. Helt jävla för länge sen iaf.
Har obehagligt håriga armhålor. Tänk er själva om jag inte duschat sen i helgen. Har gårdagens tröja och ja, hela gårdagensoutfit faktiskt. Det är inte roligt! Jag jobbar ihjäl mig. Help me out.
En dusch, lite rena kläder, lite zovirax, lite parfym och en rakhuvel skulle nog få mig att må lite bättre. Nu ska jag snörvla mig iväg till lunchen, det blir matlåda med färsk potatis och fläskkotlett (tack mormor.) hejdå!

En ny lapp inväntas.

Kategori: Shopping

Åhåååå imorgon kommer min nya älskling. En söt liten HP 12,1".
Så mycket mer kan jag inte säga för så mycket mer vet jag inte. Eller de är 4gb ram, 320gb hdd, en helt ok intel-processor. o, jaa. fick ingen specifikation i detalj precis ;)
Men den är så fin och den är snart min min min :D

Måste ha ett nytt litet fodral, de här från Ordning&Reda är ju fina. Vad tror ni?

Somnar till Toy Story

Kategori: Everyday chat

Jag är nog världens fegaste tjej.
Jag borde nog vara det faktiskt. Nu har precis Jasmine och Oscar åkt hem och jag startade precis toy story och tvingade in katterna hit. Män som hatar kvinnor ska ju inte ens vara en "läskig" film. Eller alltså. Thriller. Men såhääär läskig? Konstigt att jag ens lyckas att bo ensam..

haha. Iallafall. Insåg just att klockan är 00.00 och jag borde nog sova. Men ja. Ska somna in till den härliga animerade filmen nu :) Toy story är riktiga minnen det. Wonderful times. Godnatt! :)