llindhlm fashion my way.

APPLE

Kategori: Everyday chat



Just nu sitter jag på mitt kontor och äter frukost. Ett äpple. Jag måste däremot ha världens minsta mun för jag kan egentligen inte äta äpplen såhär, måste ofta skära i klyftor för att inte käkarna ska hoppa ur led. Men idag orkade jag inte krångla så har pinat mig att äta ett äpple på det här sätter och gapat allt jag kan, nu känner jag att mina käkar är trötta och ömma. Det är jobbigt kan jag lova! Frillan idag ska vi inte snacka om, jag måste göra något med mitt hår nuuuuuu. Vet inte vad dock. Hatar egentligen den här färgen, har alltid varit väldigt mörkbrun, nästintill svart eller med blonda slingor. Den här mittemellan färgen är ingenting för mig...

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Jag hade tandställning för några år sedan och då kunde jag inte äta äpple, bara fastnade liksom. Även att jag varit fri från tandställning i 3 år nu så äter jag fortfarande inte äpple. lustigt :)



    Förresten, diggar verkligen din klocka!

    2010-02-04 | 13:20:13
    Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/
  • T e s s a n ♥ säger:

    ja men precis!! :) satt och läste VR samtidigt som jag skrev dedär inlägget så då råkade det bli VR i rubriken också, men självklart är det solo! :)

    2010-02-04 | 14:31:53
    Bloggadress: http://fashionway.blogg.se/
  • Jennilie säger:

    Jag och min mamma tycker inte det finns någon webbutik som säljer snygga kläder till ett rimligt pris, vi planerar därför att starta en sådan inom en snar framtid.



    På min blogg visar vi exempel på plagg vi kanske kommer sälja och vi vore väldigt tacksam om du kunde klicka dig in där och säga vad du tycker om kläderna och priserna. Länk till inlägget: http://dayswithjen.blogg.se/2010/february/utkast-feb-4-2010.html#comment



    Tack på förhand.

    Kram Jennilie

    2010-02-04 | 20:56:32
    Bloggadress: http://dayswithjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: