llindhlm fashion my way.

MY MIND IS SUNNY BUT IT'S RAINING OUTSIDE

Kategori: Fashion and style



LOOKBOOK.NU

SUNDAY

Kategori: Everyday chat

Hej på er,
är väldigt dålig på att uppdatera under helgerna som ni märker
men det är liksom för mycket att göra. Man har aldrig någon
dötid utan alla aktiviteter rullar på i ett kan man säga. Idag
ska jag på kalas och sen på hockey i Rimbo. Jag och Jasmine
ska köra dit min lillebror och en lagkompis till honom. Så då 
blir det att kika på lite hockey o sen köra en obligatorisk
hockeyfika på läktarn.



Även fast snön vräker ner ute (både från tak o himlen) så ska jag blunda och låtsas att det vore sommar och stekande sol. Denna härliga bild från lookbook hjälper till.

BOW

Kategori: Outfits



En liten eftermiddagshälsning bara, har fullt upp så hinner inte säga så mycket förutom att jag återigen önskar att jag hade en personlig outfitfotograf. Intresse mailas till [email protected]. hihihi. Inviger iallafall rosettkoftan från H&M idag, älskarn! Under har jag nya tunikan som kom igår. Hörs sen! ♥

THE PERFECT TRENCH

Kategori: Fashion and style


Collage by me

Somewhere från Ellos, Burberry Prorsum, Red Valentino, H&M, Filippa K, Gina Tricot.

Underbara trenchcoats från budget till lyx i färgskalorna grå, beige och ljuskitt. En trenchcoat är ett plagg som varje kvinna bör ha i garderoben och är ett riktigt nyckelplagg år efter år. Vill man förmedla omedlbar lyxkänsla till en outfit så är en trench ett säkert kort. En vår/höstjacka som är riktigt tidlös och hänger med säsong efter säsong. Själv tycker jag att den kittfärgade trenchen från Red Valentino med volangdetaljer fram är underbar, skulle man haft en slant över skulle den gärna få flyttat in hos mig ♥

THE BLUES

Kategori: Fashion and style


collage by me.

I början av veckan fick jag hem ett clubbrev från H&M och såg då outfiten till höger. Så himla snyggt. Jag lovade då mig själv att tröjan skulle bli min så fort den kom in i webshopen, hade mina aningar om att den skulle komma i dagens nyheter och jajamen, det blev en liten beställning idag på varorna till vänster om modellen. Ringar, hårband, härlig tygpåse, jeansshorts o underbara tischan. Snälla sommar kom nu!

MY PRECIOUS

Kategori: Shopping



1. Svart kavaj med härligt blått foder, 199 kr. 2. Älskade älskade, fullkomligt älskade skinnjacka i äkta läder, 749 kr  (ord.pris 1499). 3. Chanelig jacka, 199 kr. 4. Vit vanlig tunika med synliga sömmar fram o bak, 99 kr.

Allt från my precious H&M.

DELIVERY

Kategori: Everyday chat

Heeej.
Jag är lite piggare nu. På lunchen var jag och hämtade ut ett riktigt efterlängtat H&M paket. Dock gör innehållet att jag längtar efter våren ännu mer. Ikväll ska jag fota allt och visa er för det var riktiga guldklimpar jag fick hem. Ikväll ska jag och Jasmine hem till Emma o käka lite mat. Nu ska jag fortsätta jobba o tycka lite synd om mig själv. Hihi. Hejs. ♥

ME TODAY

Kategori: Everyday chat




Jag idag, spenderade lite tid i väntan på mamma. Härligt med lite solljus. Man ser mycket snyggare ut i ordentligt ljus, tänk på det när ni tar era bilder. Hihi. Sjalen är en tubsjal som kommer från H&M och kostade 49,50 kr. Dock länge sedan! ♥

TONE YOUR BODY

Kategori: Wellness

Ett tips till alla er som vill komma igång ordentligt men kanske inte har råd att börja träna någonstans och kanske inte är jättesugna på att ge er ut i löpspåren är att träna hemma. Det finns massvis med övningar man kan göra hemma på vardagsrumsgolvet. Sofis mode har några filmsnuttar med jättebra gör hemma övningar för mage, rumpa, ben och armar! Något som man kan investera i är ett par hantlar och ett bra gummiband.

Ett annat bra träna hemma tips (om man har lite stålar att investera i träningen) är att köpa ett wii fit! Om du inte har ett Nintendo Wii sen innan blir det lite dyrt men jag lovar att det är superbra övningar som absolut ger resultat om man lägger ner lite tid i det. (Ett Nintento Wii kostar runt 2500 och ett wii fit med balance board runt 1000. Jag har både wii fit och wii fit plus!)



MOVIE MARATHON

Kategori: Movies and music

Hallå ni,
jag är litelite piggare nu, kan det bero på att jag ätit upp alla kakor min mamma kom förbi med?
Hihi, sugar rush. Det har blivit ett riktigt filmmaraton idag, började som ni vet med Satc the movie, har sen kollat på The Wedding date, Music and Lyrics, tre avsnitt av parlamentet, 20 minuter av laws of attraction och ungefär lika mycket av Miss Congeniality 2, ni vet när Sandra Bullock är FBI-agent? Hjälp mig gärna med svenska titeln för jag har heelt glömt bort och sitter här o förösker googla, men är helt lost. Haha. Nu har jag börjar kolla på avsnitt ur sex and the city, säsong 1.



Kan verkligen rekommendera er att se Sex and the city the movie, the wedding date och music and lyrics då det är tre av mina absoluta favoritfilmer. Jag fullkomkligt älskar Sex and the City så alla säsongen är också ett tips! Gud vad jag längtar tills andra filmen kommer, Get Carried away.

LOVE AT FIRST SIGHT

Kategori: Movies and music

Hej you,
jag är sjuk idag. Känns inte alls bra. Huvudet är riktigt tjockt och likaså halsen..
Just nu tittar jag på Sex And The City - the movie. Älskar den! 
Älskar när Carrie fotas med alla brudklänningar för Vogue och börjar nästan gråta när hon får hem Vivienne Westwood klänningen. Ååh det är kärlek det. När Carrie får se sin älskade garderob är också ett kärt ögonblick. åååh. ♥

 

PROJECT RUNWAY

Kategori: Movies and music

Då sitter man bänkad inför project runway season 6. Det är sista utmaningen för deltagarna.
Några som jag inte gillar är Gordana och Christopher. Vet inte riktigt men tycker inte om deras stil alls.
Några som jag gillar är Carol Hannah och Irina. Carol Hannah verkar vara så söt, hon är duktig och har gjort en masa fina klänningar (jag är himla svag för klänningar som alla vet).  
Irina är jävligt duktig, gillar hennes verk massor, härlig känsla o hon är verkligen trendmedveten, nackdelen med henne är att hon verkar lite väl bitchig.

Update: Även fast jag vet vem som vinner denna säsong så började jag nästan grina och blev helt rörd när både irina och carol hannah gick vidare till fashion week. haha herregud vad lättpåverkad man kan vara! 



Jag vet vem som vinner... Hihi.

LET ME STAY HERE FOREVER

Kategori: Everyday chat



Såhär mysigt hade jag det vid mitt köksbord nu i eftermiddags. Tulpanerna fick jag av mamma & co igår. De gröna ljusen är nya och kommer från ica maxi. De doftar äpple!

DINNER AT MY PLACE

Kategori: Everyday chat

Igår kväll bjöd jag min familj på mat. Alla var på plats, det var härligt! Jasmine, mamma, Tindra, William & Juha! Jag har blivit så duktig på att laga mat nuförtiden, hihihi. Det blev iallafall toast skagen till förrätt, lax i ugn o egengjord klyftpotatis till varmrätt o chokladmousse o hallon till efterrätt. Här kommer lite bilder från kvällen.




Efter middagen blev det lite groggar, jag och Jasmine laddade inför kvällen och den slutade på joar, jag hade jätteroligt. ♥

SONIA RYKIEL POUR H&M

Kategori: Shopping





Jag hann knipa åt mig fyra plagg från den underbara Sonia Rykiel kollektionen, hade kunnat shoppa betydligt mer till mig själv om det inte vore för att jag ska ligga lite lågt på shoppingfronten. Jag vaknade till 10.05 men var för trött för att starta datorn då, men jag ångrar att jag inte gjorde det.. Nu fick det bli en gul/rosa tröja till min lilla Tindra och en rosa/svart till mig. Hade varit så roligt om du hade kunnat köra exakt samma färg. Topparna med prinsesskronor på i ljusrosa fick det också bli, en till Tindra och en till mig. Tänk vad snygga vi kommer bli i sommar! Nu får det bli bra såhär,  men vem vet jag kanske lägger vantarna på något mer. Ni vet ju hur jag är. Hihi. Galen kväll igår för övrigt. Detaljer kommer!

THANK GOD ITS FRIDAY

Kategori: Outfits

Goodmorning sunshines.
Idag är jag glad. Jag längtar järnet tills ikväll + att jag känner mig så himla bra idag! Jag var upp tidigt imorse och hann äta risgrynsgröt till frukost, perfekt start på dagen.Sen drog jag på mig strumpbyxor, kjol och mitt fodral med stora axlar. Vita converse och stor vit klocka till det. På fingrarna har jag massa ringar vilket toppar rockerkänslan. Allt var toppen, tills jag kom till porten och knappt kom ut pga en stor snödriva. Sen fick jag hoppa indiandansen till bilen för att inte få in allt för mycket snö i skorna. Fy tusan för det här vädret.Men nu sitter jag iallafall på jobbet och är snygg. Det är ju alltid något.



Bättre outfit bild kommer men kjolen kommer iallafall från Lindex och har en stor bred dragkedja i bak. Jag älskar den. Ringarna kommer från Primark, H&M och Guldfynd och klockan från Grand Sand.

CHINA RED

Kategori: Shopping



Idag kom mitt efterlängtade paket från Bellme. I låg mitt ännu mer efterlängtade läppstift i färgen China Red från make up store. I fanns också en läppenna i samma kulör. Detta kostade 199:- exkl. frakt. Annars kostar bara läppstiftet 165:-, bra deal! Oj, vad snygg jag nu kommer bli. ♥

TIME TO GO BLACK

Kategori: Everyday chat

Hej på er, nu sitter jag o målar naglarna. Svarta! Sing Hallelujah. Var så himla länge sedan. Har kört på transparent lack med stärkande effekt ett tag nu, men imorgon nalkas det ju som sagt party så då var det dags igen. Dock skadade jag en nagel riktigt rejält i lördags, skar upp halva nageln på en rakhyvel, förstår inte alls hur jag lyckades men ont gjorde det. Dessutom blödde det igenom fyra plåster precis när det hände. Fy. Nu ser det iallafall bättre men i o med det fick jag lov att korta ner alla naglar, tycker inte det är så snyggt att ha en helt kort o förstörd o resten ganska långa. Nee, så nu fick det bli äkta rocker naglar!



Så här såg jag ut i morse, mitt fina halsband kommer från JC. ♥

Ps. Det svarta nagellacket jag använde nu är jättebra, torkar snabbt och ruggigt bra konsistens. Det kommer från Primark i London och det kostade.. £1! Ett ynka litet pund. Det kallar jag fynd.

THE PARTY DONT START TIL I WALK IN

Kategori: Everyday chat



Hittade den här söta bilen på Joars hemsida, jag och min fina Emma. Bilden är från i lördags och vi båda var fina och lockiga i håret, imorgon kör vi stenhårt igen, det lovar jag er. Jag är så taggad så det finns inte, PARTY!

THURSDAY

Kategori: Everyday chat

Hej på er,
Idag kör jag på min transparenta tröja och ett svart linne under.
Det syns jäkligt dåligt på bild men så är det.
Känner mig riktigt skabbig idag och inte alls på hugget.
Är så less på kassa spegelbilder men dessvärre har alla mina bra självutlösarställen försvunnit. Hihi, det vore ganska grymt att ha med sig en personlig outfit fotograf varje dag.

Jag älskar min transparenta tröja från Nelly, den kostade 199:- och är perfekt.
Eller nu är det perfekt, när den kom på posten satt det axelpuffar i som var huuuur stora som helst. Så de sprättade jag bort och tack vare hur tröjan är sydd så blir det ändå markerade axlar.

Snart ska jag och min familj äta lunch ihop, herregud, det händer inte precis varje dag. Min lillebror träffar jag istortsett aldrig, men det ska bli trevligt. Har dessutom bjudit hem la familia + kusin på middag på lördagkväll så ska till Ikea innan dess o köpa lite tallrikar. Haha. Har endast fyra tallrikar nu och inga assietter.

BEAUTIFUL LIPS

Kategori: Beauty

Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara tipsa er om något som är riktigt bra. Nämligen läppeeling! Jag har ett set från Mary-kay som heter Satin Lips och består av en Lipmask som peelar läpparna och ett lip balm som ger lite glans och fukt. Om jag inte minns helt fel så kostar det 319:- och det är det helt klart värt. Något man också kan göra ibland är att borsta läpparna med en mjuk tandborste för att lossa på döda hudceller och få igång blodcirkulationen. Att peela/borsta läpparna får nämligen igång blodet och gör så att läpparna blir röda och fina och känns aningen fylligare. Här är mina läppar, fotona är tagna igår kväll.



Nu väntar sängen och senaste numret av VeckoRevyn. Godnatt!

WILMA

Kategori: Shopping

Den här väskan har jag haft nu i någon vecka och jag är så himla nöjd. Det är en väska från Apriqot som heter Wilma. Den är congacsbrun och i 100% äkta läder. Jag fick betala 950 kr hos Bellme, istället för 1350:- som den egentligen ska kosta. Så det blev en bra deal. Den är ganska stor och jag får plats med precis allt jag behöver ha med mig o lite till. Älskar väskan, helt klart årets hitills bästa köp. En investering som jag ska använda väl. ♥



Fin eller hur? Här ser ni också lite av mina fina lakan!

YOU NEED TO MOVE YOUR BODY

Kategori: Everyday chat

Nu mina vänner ska jag skynda mig hem från jobbet o äta en macka. Sedan iväg för att köra ett bas-pass kl 18.30. Coren som jag går på varje vecka är superbra men behöver lite mer för att komplettera min träning. Efter det blir det nog en powerwalk i snöovädret. När jag kommer hem sen ikväll ska jag visa er mitt bästa köp det här året (so far, hihi). Ha det bra så länge! ♥

INSPIRATION SENT FROM HEAVEN

Kategori: Fashion and style




Inspiration till max! Dessa outfits är spotless och jag skulle kunna kopiera dem rakt av.
Älskar marint och dressat. Stora guldknappar, ränder, svart&vitt och leopard!
Checka in leopardskorna, jag dööör! Kolla även in nitarna på kavajen längst upp, hur snyggt?
Tack BikBok, Tack, Ni är grymma.

bilder: bikbok.com

FAR FROM THE TOP

Kategori: Everyday chat

Jag tänkte bara fort skriva lite om min beställning från GinaTricot och lite om vad jag anser om butiken. Jag har alltid varit liite skeptisk till Gina, först för att alla, verkligen alla har gått klädda i samma jeansleggings o samma tunika och inte stylat sig på något annat sätt än skyltdockan, och eftersom jag är en som går lite mot strömmen så har jag spytt på jeansleggings och att alla ska se likadana ut. Sen tycker jag dessutom att Ginas trendkänsla är lika med noll. Visst de har jääättetrendiga plagg men de flesta är rena kopior från modehusen och kända designers. De tänker inte själva och det ogillar jag starkt. Sen tycker jag att kvaliten känns usel och att plaggen verkligen känns massproducerade. Men iallafall, jag bestämde mig för att lägga en beställning hos Ginatricot.se och ja, jag blev riktigt missnöjd med passform, material och kvalitetkänsla så båda plaggen är på väg tillbaka. Jag vet att massor med tjejer älskar Gina och det får ni mer än gärna göra, det här är endast min egna uppfattning. Så ja, det blir inga fler beställningar därifrån. Tack o hej. ♥

STRIPES

Kategori: Everyday chat



Nu ska jag åka iväg o käka lunch. Idag har jag iallafall min sköna tunika från Lindex och fläta i håret!
Halsduken är ett måste för att överleva, det är svinkallt på mitt kontor.. Well, hörs sen!

BAD BOYS

Kategori: Movies and music



Dagens låttips och partytips är låten Bad Boys med Flo Rida & Alexandra Burke.
I love it!

ENTERTAINMENT FOR THE SLEEPY HEADS

Kategori: Everyday chat

Inatt drömde jag världens roligaste dröm, jag kommer ihåg allting så himla klart fast ändå blir det nästan stopp när jag ska skriva ner det. Men ska föröska berätta de roligaste bitarna utan att det blir allt för osammanhängande.

Först drömde jag att jag hade bilen som jag kör just nu (en BMW 523i) till Ica Västerhallen här i Enköping, väl framme mötte jag upp mamma, William & Tindra. Där inne skulle vi köpa lösgodis och hundgodis, även fast vi inte har någon hund. Där inne skickade jag också ett sms till Anna, Tessan, Emma & Jasmine med texten "utan dig skulle jag vara som mars utan solen" (HAHAHAH) och Anna svarade "Jag veeet :/ så himla tråkigt" hahah.

Väl ute på parkeringen kom det två stora samojeder och vi släppte lös Tindra och då förvandlades liksom hon till min chefs lilla chihuahua Maja! Så då sprang dom omkring där en stund, lilla "Maja" och samojederna. Sen gick det förbi fyra stycken siberian huskys varav två gick på två ben och liksom hade dom andra i koppel! Sen när vi väl skulle packa in oss i bilen och åka (alla i min bil) så var Tindra huxflux borta. William satt fram brevid mig och mamma bakom. Men mamma hade så hiiiimla långa ben så jag satt med sätet så långt fram draget man kunde och jag har ju riktigt långa ben så det gick ju inte. Därför sa jag till mamma att hon fick lov att flytta över och sitta bakom William istället. Haha när vi väl rullade iväg uppför västerledsbacken så satt vi inte längre i en bil utan på en tandemcykel! Haha Jag trampade på, William satt bakom och längst bak i en barncykelsadel satt mamma. Hahaha. Helt stört. Sen var det väl egentligen inte så mycket mer men det var såå himla roligt. Speciellt när man tänker på hur tusan man kan komma på sånt här. Hahah. I drömmen sa vi dessutom "kolla vad coolt" och pekade på de där siberian huskysen som gick på två ben. Haha. Och för er som inte vet så är alltså William min lillebror och Tindra min lillasyster. Så himla knasigt alltihopa!

SOMETIMES YOUR STRENGTH IS GONE

Kategori: Everyday chat

Nu sitter jag nyduschad och ny b-u-s-ad i soffan. (bus=brun utan sol)
Känner mig plötsligt mycket gladare och piggare -inombords. Mina ögon hänger dock fortfarande ner till knäna och påsarna under ögonen gör att det står kineser utanför som vill eskortera mig till en pandapark. haha. Skämt åsido. Bra botemedel för lite lätt vardagsdepression är träning och lite pyssel med sig själv. Nyrakade ben, peelade läppar o händer, mjukt hår och solkysst hud gör susen! Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar äta risgrynsgröt till frukost imorgon. Godnatt!



Bjuder på två bilder som är tagna för någon vecka sedan. Ser lite lätt drogad ut men så kan det vara. Hihi.

DON'T FEEL LIKE FLYING

Kategori: Everyday chat

Hejsan, just nu är jag inte alls på topp. Är riktigt slutkörd, trött och känner mig krasslig.
Vill helst av allt bara komma på undanflykter för att få ligga hemma i sängen och slippa jobba och träna.
Känns som det dessutom aldrig kommer en helg då jag har möjlighet till att repa mig. Det är alltid full rulle hela helgen och sen är det huxflux en ny vecka och man är lika trött (och om inte tröttare) än innan. Usch.

Nej nu ska jag jobba vidare, men kommer nog inte uppdatera något ikväll så ni vet och ja, vi får se när jag hittar gnistan igen. Ha det gott så länge! ♥

THREE OF A KIND

Kategori: Shopping




Hos H&M finns det så himla mycket snyggt inför i vår, en grå skinnjacka har jag varit på jakt efter i oändlighet (känns det som) och en svart kavaj är alltid perfekt. Välkommen hem till mig!

FIREFLIES

Kategori: Movies and music



Älskar den här låten, så bjuder på ett litet musiktips. Har fullt upp på jobbet så återkommer mer sen! ♥

HOME SWEET HOME

Kategori: Everyday chat



Nu är jag hemma efter en kväll som faktiskt slutade på joar (enköpings enda nattklubb) fast det inte var tanken.
Körde iallafall på röda läppar och lockigt hår (frillan på bilden har dock fått utstått en hård väg hem så lockarna är som bortblåsta, bokstavligen). Till det hade jag min nya transparenta tröja och min Sonia Rykiel spetsbustier. Snyggt! Nu äter jag lösgodis och lyssnar på mando diao. Tänkte nästan gå o tvätta bort sminket nu o kolla på Solsidan, kanske Sommaren med Göran. Hihi. Imorgon (idag) är det alla hjärtans dag om någon missat det, jag ska spendera min dag i tvättstugan. Tack o hej!

(ps, mina leoben i inlägget före kommer från H&M)

LEOPRINT

Kategori: Fashion and style



Nu kör snart min lilla mary-kay kurs igång och jag kör på leoben och rutor idag!
Har tagit lite kort på lyan så det kommer nog upp en lägenhetsbildbomb senare, har ju inte visat er hur jag bor än! Ciao så länge

ps. som ni ser är headern borta. jag har en supersnygg på g, så håll ut!

MY WORK IN THE PAPER

Kategori: Everyday chat



Man vaknar, går och hämtar tidningen och det första man såklart kollar efter är annonsen man arbetat ihop!
Snyggt va? Kom ihåg att ni gör ert livs bästa bilköp hos oss ;)

RISE AND SHINE

Kategori: Everyday chat

Godmorgon solstrålar!
Nu är jag vaken, det hände något pinsamt när jag vaknade.
Hade nämligen ställt klockan på 10.30 men ungefär tjugo över tio börjar mobilen ringa och jag vaknar med ett ryck och i typ total black out. Kan inte komma ihåg om det är lördag eller om jag faktikt har försovit mig till jobbet och svarar i all panik "Bilvalet Linda, Eeh neej, Linda, Hallå?" Hahahah. Sedan kom jag på att det faktikt var lördag och det var min privata mobil jag svarade i. Herregud.

Nu ska jag städa undan i mitt badrum lite en ska jag åka till ICA och köpa fika och kolla efter fyra bordsunderlägg. Vi hörs sen! Ska nog faktiskt passa på att ta lite kort på min lägenhet nu när den är så fin. ♥

SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

Kategori: Everyday chat

Godkväll på er, hoppas ni mår bra.
Jag har precis städat lite i min lilla lägenhet och just nu kokar jag ägg. Haha lustig tjej, fick skjuts hem typ vid 10 för att jag var såå himla trött. Och det var jag. Just då. Men sedan kom jag på att det ska vara mary kay-party här imorgon kl 15 och då fixade jag ju hellre det värsta nu och går o lägger mig någon timme senare och sover någon timme längre än tvärt om.

Den här kvällen har varit den lugnaste på riktigt länge, efter jag slutat jobba samlades jag, Sara, Jasmine, Anjana & Emma på vita elefanten för att äta lite thaimat. Det blev pad thai för min del, ovanligt?
Efter det åkte vi till ica och inhandlade chokladmousse och hallonmousse. Drog hem till Jasmine där det vispades mousser och skrattades till youtube-klipp. Sedan satt vi, tre på barstolar och en på en köksbänk i några timmar och fnittrade. Haha.

Jag har förresten precis bäddat rent i min säng också, finns det något bättre än att få krypa ner i alldeles nytvättade lakan?



jag i min mysiga flanellpyjamas och en liten blick av min nystädade lägenhet. Ser ni pallhögen? Två stycken pallar har blivit sex. Jag är redo för storbesök kan man säga. ;)

GLAMOURAMA

Kategori: Everyday chat

Nu ligger jag nerbäddad och tittar på tredje avsnittet av Glamourama. Dock går det inte så himla bra just nu har typ buffrat riktigt länge. Ikväll har jag varit i stallet sen på en liten promenix. Lugn o skön kväll. Fick även mitt paket från Gina Tricot men dock tror jag båda plaggen åker tillbaka. Vi får se. Iallafall brallorna, inte snygga. Men japp, godnatt!

DETAILS

Kategori: Everyday chat



klocka-grand sand. ring-primark.

ONSDAG

Kategori: Everyday chat

Brrrr. Då var snöstormen igång igen. Fy tusan..
Tindra min lillasyster är här just nu, mamma är hos tandläkarn så jag är lite barnvakt. Vi sitter på varsin stol vid mitt skrivbord och ritar o äter kakor. Söta bilder va? Det är verkligen tur att man har ett sånt här jobb när det gäller såna här saker, inte riktigt så man kan vara barnvakt på ica eller som servitris va? haha



J.MENDEL PRE-FALL 2010

Kategori: Fashion and style

Det här låter sinnessjukt, men hur sugen blir man inte på höstrusk när man ser J.Mendels pre-fall kollektion?
Som ni ser hänger prickiga ben med även i höst, liksom platåstövletterna. Kan inte sommaren bara komma fort nu så vi snart kan få ha höst?



IT'S HARD

Kategori: Everyday chat

Det är svårt att ha ett heltidsjobb samtidigt som det fullkomligt kliar i fingrarna för att man vill uppdatera bloggen.
Jag har ofta massvis med bra ideér för toppen bra inlägg men har aldrig riktigt tid att sätta mig ner och fullfölja dem. Det är så himla synd. Skulle jag inte ha något annat för mig skulle min blogg vara bäst, haha!

Just nu längtar jag mycket till två speciella datum, först den 20 februari då Sonia Rykiel pour H&M släpps för försäljning, har hittat massa guldkorn som jag vill lägga vantarna på (kika in snart för att se smakprov ur kollektionen) och sedan den 25 Mars då H&Ms Garden Collection släpps, även där finns det några plagg som jag kommer göra allt för att få klicka hem. Det är också en sak som är synd med att jobba, jag kan inte stå i någon butik och armbågas för att få köpa mina plagg, jag måste vara allert vid datorn istället. Och får dessutom vänta på att få bära plaggen, medan en livebutiksshoppare kan inviga köpet redan nästa dag (eller samma!). Hmm. Iallafall två stora datum att se framemot! I can't wait!



(någon som kommer ställa klockan lördagen den 20 är jag... haha!)

MONDAY = SHOPPING

Kategori: Shopping

Efter flera shoppingfria dagar kommer det äntligen en måndag, vilket innebär ny vecka, vilket innebär nya kläder vilket innebär SHOPPING!

Slog till på kjolen och blusen som jag älskade ihop (se inlägget nedan) och även klänningen som jag suktat efter så länge och som äntligen kommit in i min storlek (detta från H&M). Dessutom hittade jag en perfekt transparent tröja på nelly som kommer bli skitsnygg med mina bustiers under och en kavaj över. Kanske chinos till! Åååh längtar tills paketen dimper ner. Ikväll blir det Ikea!



Har tyvärr ingen stenkoll på vad sakerna kostade, men klänningen kostade nog 349 och transparenta blusen 199 liksom kjolen. Blusen kan ha kostat runt 250..

FRIDAY

Kategori: Everyday chat

Godmorgon på er!
Den här fredagen ska jag försöka göra till en riktigt bra dag även fast jag känner mig som ett riktigt vrak. Har så himla ont i ljumsken och ja, i hela höger ben faktiskt. Hände ju lite små olyckor igår, herregud. Vilken eländig dag det var igår om man tänker efter.. Sträckte ljumksen, vaden, tappade bort mobilfodralet, hade sönder nya tröjan och gjorde ingen nytta hemma alls. Usch.

Outfiten här till vänster är g u d o m l i g. Älskar kombinationen av blusen och kjolen. Har funderat på kjolen ett tag nu och nu när jag ser denna kombo så kliar det riktigt mycket i fingrarna. Vad tycker ni, ska jag slå till på hela outfiten? Blusen skulle nog vara riktigt söt till jeans och ballerinas också.

Nu frågade precis Pernilla om jag kunde ta in hästarna idag också, det vore ganska skönt. Har jag någonting bestämt för ikväll iallafall.
Vet inte annars vad som händer, Emma & Jasmine ska ut men jag ska upp tidigt imorgon så jag har sagt länge att jag inte ska dricka idag. Ska kanske ringa till Sara också, blir möjligtvis en liten tripp till Västerås för att checka in hennes nya place! Tänk vad stora vi blir hela ligan... Alla mina vänner har nästan flyttat hemifrån nu och enfast ett ynka fåtal går fortfarande i skolan. Sjukt. Även fast jag vissa dagar känner mig riktigt vuxen och mogen så är jag nog för det mesta 15 år i sinnet...

Idag kör jag på jeansskjorta + vita&silvriga accessoarer.
Blir nog att slänga upp en bild senare.
Nu ska jag sortera lite affärer så hörs vi sen.

APPLE

Kategori: Everyday chat



Just nu sitter jag på mitt kontor och äter frukost. Ett äpple. Jag måste däremot ha världens minsta mun för jag kan egentligen inte äta äpplen såhär, måste ofta skära i klyftor för att inte käkarna ska hoppa ur led. Men idag orkade jag inte krångla så har pinat mig att äta ett äpple på det här sätter och gapat allt jag kan, nu känner jag att mina käkar är trötta och ömma. Det är jobbigt kan jag lova! Frillan idag ska vi inte snacka om, jag måste göra något med mitt hår nuuuuuu. Vet inte vad dock. Hatar egentligen den här färgen, har alltid varit väldigt mörkbrun, nästintill svart eller med blonda slingor. Den här mittemellan färgen är ingenting för mig...

PAD THAI

Kategori: Everyday chat

Åh, en underbar kväll som jag nyss kom att minnas var den här.  Gud vad vi hade mysigt då, jag och min Tessan.
Kvällen till ära åt vi dessutom min absolut favoritmat, Pad Thai! Åååh. Är så sugen så jag dör.
Ikväll kanske jag och Jasmine ska äta på vita elefanten, eller, det blir kanske avhämtning som det blev i söndags. Tänk vad vi äter thaimat, inte lessnar vi heller! Min last är som sagt pad thai och Jasmines är jordnötssås. Nu har jag ganska tråkigt och det är mer än en hel timme kvar tills jag får sluta. Hmm. Hur ska man spendera denna tid?



Mums, kolla vad gott. Bilden är från den mysiga kvällen jag skrev om där uppe!

J.MENDEL S/S 2010 RTW

Kategori: Fashion and style

Okej, varning för bildbomb men jag har blivit kär i J.Mendels vår o sommarkollektion.
Eller egentligen är jag kär i allt J.Mendel gör för det är magi, men kolla in dessa klänningar.  Långklänningarna är riktigt röda mattan-material. Jag lovar att vi kommer få se en del kändisar i dessa vackra skapelser. Perfektion, kärlek, ha-begär! ♥







PIZZA

Kategori: Wellness




Idag slog jag på stort och gjorde hembakad pizza, här ser ni pizzans resa från precis färdig gjord, till gräddad till tallriken :D mums! På den är det kalkon, skinka, champinjoner och rödkök. Och tillsist lite gräddfilsklickar :D

WHAT TO DO ABOUT THE FRINGE

Kategori: Beauty



Såhär ser min frilla ut idag. Partyfrillan som hängt med sedan i fredags, haha!
Funderar hur tusan jag ska göra med mitt hår. Ska jag klippa luggen igen? Alltså behålla lugg eller ska jag låta den växa ut? Svårt val.



Vad tycker ni, lugg eller inte lugg?

MONDAY

Kategori: Everyday chat

Hej på er!
Idag är det som alla antagligen redan vet måndag, en trött måndag.
Jag vaknade med världens värk i ryggen, måste ha legat som ett as i natt.
Dessutom har jag lite träningsvärk i magen, men det är enbart för att jag skrattat så mycket i helgen.
Umgås man med Jasmine resulterar det i en vältränad mage för oss båda, lite utav en win-win situation.
Att vi dessutom skrattar ihjäl oss varje gång vi ses kommer ju även resultera i att vi lever tills vi är 200 typ, ni vet, ett gott skratt förlänger ju livet!

Idag har jag på mig mina nya älsklingar, mina lila converse! 699 kr kostade de och kommer från Junkyard.