llindhlm fashion my way.

Skam för Ralph Lauren

Kategori: Right from my mind



Dessa reklambilder på Filippa Hamilton och Valentina Zelyaeva för Ralph Lauren har under hösten blivit starkt kritiserade, jag vet att jag är lite sent ute ang just dessa bilder då diskussionen var som hetast i oktober men själva ämnet och principen är fortfarande diskuterbar.

Det sjuka med det hela är hur Ralph Lauren överhuvudtaget kan vilja förstöra två redan innan perfekta kroppar. Jag förstår skönhetsredigering till viss mån, men det här är så långt bort från verkligheten så det är sjukt. Filippa Hamilton har fått en midja som är smalare än hennes huvud är brett och Valentinas kropp blir mindre ju längre ner man kommer. Det ser inte klokt ut. Dessa två kvinnor har egentligen kroppar som är vackra inte ser sjukliga ut. Det är hemskt att man ens vill ändra något så mycket att modellerna nästan är oigenkännbara. Kolla på bilderna nedanför och jämför. Skulle ni känna större köpsug om kläderna suttit på kropparna nedanför eller de ovan? Dessutom har Filippa nu fått sparken av Ralph Lauren pga av hennes övervikt (som RL så snyggt kallar det).

Det hela är sick sick sick så egentligen kan man inte ens förstå. Jag hoppas att alla tjejer där ute alltid tänker på att alla modellbilder och reklamer är retuscherade och att ingen - inte ens barbie kan ha en kropp konstruerad sådär. Ät det ni vill och njut av livet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: