llindhlm fashion my way.

Studentkryssningen

Kategori: Everyday chat

Okej, årets studentkryssning har nu gått av stapeln.. eller ja årets förresten, livets enda studentkryssning blir det ju mer :P

Iallafall vet jag inte om jag ska skratta eller gråta gällande kryssningen. Det blev för mycket på alla sätt och vis och alla jävla studenter  var fulla som svin och betedde sig likadant.
Jag tycker synd om Silja Line som ska åtgärda alla skador och förstörda saker som blev efter igår kväll. Typ alla speglar som är vid trapporna på alla däck var spräckta på minst ett ställe på varje våning, massor med hyttdörrar var insparkade och helt buckliga och dessutom åkte nog en hel del hyttinteriör på stryk.

Jag ska försöka sova nu. Mitt humör är så långt ner som det går känns det som och jag vet inte vad jag ska ta mig till.





Jag hade inte med mig kameran, men det blev några mobilbilder. Klicka på dem vettja.

Ps. Maten var förresten den största jävla besvikelsen någonsin. Det fanns inte en sak på den där buffén som jag tyckte om. (och jag brukar fan inte vara kräsen & kinkig). Det enda ätbara enligt mig var väl alla desserter. Hihi.
Nej men ärligt. Slemmig lax, potatismos och kokta kötbullar är inte min grej! Den andra bilden på andra raden är från frukosten och det var däremot himla mysigt och gott! Ds.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: